Se on Merikanto

Merikanto

Löysit tiesi luokseni, kiva! Tämä on henkilökohtainen blogini, joka taipuu kirjoittajansa mielen mukaan. Haaveissani kirjoitan kauniista asioista runotyttömäisellä otteella, mutta totuus on useimmiten toinen. Osaan kirjoittaa lähinnä rehellisesti ja muuten en sitten ollenkaan.

Sijaintini on Helsingin Kalliossa. Eksyin tänne rakkauden ja koiransa perässä helmi-maaliskuussa 2017. Olen tutustunut uuteen kotikaupunkiini lähinnä stand up -klubien kautta, mutta kivasti ovat apuna olleet myös uudet duunikaverit. Mitäkö teen työkseni? Kirjoitan.

Tunnistat minut piposta ja otsatukasta, kirkkaanpunaisesta huulipunasta, silmälaseista, tennareista, Kånken-repusta tai ihan viimeistään hammasraudoista. Okei. Tiedän tuntomerkkien täsmäävän melko moneen, mutta siksi laitoin tekstin alkuun kotikutoisen keittiöselfien.

Tällä hetkellä poden sietämätöntä vauvakuumetta, odotan kärsimättömänä leukaleikkausta ja opettelen olemaan rohkeasti oma itseni. Täällä sitä nyt sitten ollaan internetissä omalla nimellään ja kasvoillaan tuiki tuntemattomien edessä osana Olla rohkeasti oma itsensä -projektia.

Merikanto on ensisijaisesti sukunimeni. Nyt se on myös julkaisualusta, jolle purkaa ajatuksiaan. Olen innoissani ja sopivasti jännittynyt. Oma blogi on ollut haaveeni jo pitkään, ja nyt minä sen toteutan!

Translation: It’s Britney, bitch.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s