Seksiblogi

Tykkään puhua seksistä. Tykkään kirjoittaa seksistä. Tykkään lukea seksistä. Tykkään seksistä. Siksi oli alusta asti selvää, että blogiin tulee oma seksiä käsittelevä osionsa. En revittele tänne yksityiskohtia tämänhetkisestä seksielämästäni, mutta voin lyhyesti todeta olevani oikein tyytyväinen. Sen sijaan seksiblogissa voidaan muistella vanhoja, puida erilaisia ilmiöitä ja jakaa kavereiden kokemuksia, hah!

Pakolliset asiat heti pois järjestyksestään: neitsyys meni 17-vuotiaana, ekan pano-orgasmin tuotti lukiobestiksen isoveli, runkannut oon lapsesta asti (lasten itsetyydytystä kutsutaan muuten unnutukseksi) ja kerran saanut seksistä rahaa. Nii ja humaltuneena harvemmin laukean.

Jatkossa kaikki seksiin ja seksuaalisuuteen liittyvät asiat ja artikkelit löytyvät ’seksiblogi’-tägin alta. Lukea saa omalla vastuulla. Mua ei kiinnosta tai haittaa, jos tiedät rakkaussuhteestani suuseksin antamiseen. Sua voi kuitenkin haitata. Ni mieti sit.

Muihin asioihin.

Tänään kävin yksin pitsalounaalla. Oli snadisti darra eilisten synttäreiden jäljiltä. Lähinnä päätä särki, mutta kyllä pitsa ja kolakin maistui. Lounaalta lähdin hakemaan töihin perjantaipulloa voitettuani tuon viime viikolla. Matkalla eksyin kirjadivariin ja sorruin seksikirjoihin.

Ostin kauan sitten himoitsemani S.E.C.R.E.T.-sarjan kaksi ekaa kirjaa: Kuuma leikki ja Polttava peli. Niitä on kai olemassa kolme? Fiilistelin kirjoja luettuani aikanaan Fifty Shades -trilogian, mutten pihiyttäni malttanut ostaa enää näitä. Kyseessä oli kuitenkin vähemmän hehkutettu kirjasarja. Vaan nyt sain kirjat parilla eurolla! Kannatti venata. Lisäksi mukaan tarttui Johanna Korhosen ja Jeanette Ostmanin toimittama Kaikella rakkaudella sekä Salla Nazarenkon Ihana kiihko.

Palaan kirjahankintoihini varmasti lukuprosessin käynnistyessä. Ensin pitää saada luettua loppuun vauvakuumeessani hankittu Tee se itse -vauva.

Seksi. Olin lähes teini, kun Sex and the City alkoi näkyä Suomen televisiossa. Siitähän se mukaan tarttui. Tykkään seksistä.

Translation: Sex is like pizza. When it’s bad it’s still quite good.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s