Lena Dunham, i love you!

20 slimdown diet tips! 1. anxiety disorder * 2. resultant constant nausea 3. an election that reveals the true depths of American misogyny 4. constant sweaty dreams of dystopian future 5. abdominal adhesions pinning ovary below uterus * 6. baseless but still harrowing threats to physical safety online and through smail mail 7. watching institutions you love from Planned Parenthood to PBS be threatened by cartoon mustache-twirling villains 8. finally realizing superheroes aren’t real (specifically the X-Factor, really thought they’d handle this) 9. marching your ass off 10. a quiet rage that replaces need for food with need for revenge 11. sleeping 19 hours a day 12. realizing that even the liberal media wants dem clicks no matter whut 13. worrying ceaselessly about the health and safety of women you know and women you don’t 14. realizing who ya real friends are 15. having to switch from Uber to Lyft (lots of calories burned trying to understand a new app, then even more trying to understand if the conflict was resolved) 16. bladder spasms, urinary frequency and urgency * 17. having your phone number leaked and violent images texted to your phone by randos under names like VERYFATCHUCKYBOY@creepz.com 18. keeping your back arched against the wind 19. um, who the fuck cares? 20. I have no tips I give no tips I don’t want to be on this cover cuz it’s diametrically opposed to everything I’ve fought my whole career for and it’s not a compliment to me because it’s not an achievement thanx * Star indicates a pre-existing condition

Henkilön Lena Dunham (@lenadunham) jakama julkaisu 7. 05ta 2017 klo 21.55 PDT

Ja jos kuva ei näy oikein, kurkkaa tämän linkin taakse.

Ihailen Lena Dunhamissa tämän rehellisyyttä. Hän on puhunut ja puhuu avoimesti haasteistaan mielenterveyden  ja ahdistuksen kanssa. Hän on esikuva, joka uskaltaa kertoa endometrioosistaan ja toisaalta ottaa kantaa poliittisiin asioihin. Ihailen Lena Dunhamissa tämän aitoutta ja rohkeutta.

Siksi hävettää hiukan myöntää, että mulla on edelleen HBO:n Girls-sarjan viimeinen kausi näkemättä. Kaikki muut katsoin orjallisesti ja osan jaksoista tuplana tai triplana vierotusoireisiin. Rakastan sarjan aitoutta ja rehellisiä kuvauksia esimerkiksi seksistä ja hullunkurisista ihmissuhteista. Se on sellainen arkipäiväisempi Sex and the City, joka kertoo aikuistumisen vaikeudesta.

Lena Dunham on ihana ja persoonallinen. Hän on lahjakas kirjoittaja ja rehellinen näyttelijä, mutta siitäkin huolimatta märkä uneni on sarjan kuumista kuumin Jemima Kirke. Tämän roolihahmo Jessa Johansson on yksi vuosikymmenen kiinnostavimpia hahmoja – ellei kiinnostavin, mitä televisiosarjoihin tulee.

Ihana Jemima!<3

Kuulin tänään vahingossa, että poikkis lähtee keskiviikkona keikkareissulle Jyväskylään. Sanoisinko, että mulla on tällä hetkellä melkoisen vahva epäilys, mitä itse tulen keskiviikkona puuhaamaan: Girls, season 6!

Viikonloppuna on kuitenki sit jo ihan muut touhut, ku OITNB:n uusi kausi pärähtää Netflixiin. On sitä jo odotettuki.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s