OITNB eli tauotta juustoja ja viiniä

Vihdoin se on taas täällä: Orange is the New Black! Olen katsonut kaikki kaudet, lukenut kirjan ja rakastunut oranssiin värinä. Paras aika vuodesta on eittämättä viikonloppu, jolloin OITNB pamahtaa Netflixin tiskiin ja sen voi ahmaista kerrallaan.

Ja tällä kertaa mulla jopa on Netflix! Koomikko ehdotti pari kuukautta sitten moisen hankintaa ja minä suostuin. Kertaakaan en ole katsonut, vaikka kuukausittain tunnollisesti olen tuon maksanut. Nyt sekin sitten muuttuu ja on viimein aika ja aikaa katsoa Netflixiä! Koomikon kaukomatka osui siis juuri oikeaan hetkeen.

Eväät on huomioitu: juustot, keksit sekä viini ostettu. Tarpeeksi paljon kerralla kaikkea esille, ettei tarvitse täydennellä. Hyödynnetään alku- ja lopputekstit vessataukoina sekä ulkoilutetaan tarvittaessa koira – tosin ainoastaan ja vain äärimmäisen pakon edessä.

Olen luonteeltani hurahtaja. Se tarkoittaa, että hurahdan nopeasti asioihin ja sitten unohdan ne. Niin on käynyt useille harrastuksille, miehille ja tv-sarjoille. Sitten on niitä, jotka jostain syystä säilyvät: kirjoittaminen, Sex and the City, The L Word, Koomikko, The Affair, seksi ja seksuaalisuus, Orange is the New Black.

Odotukset uutta OITNB-kautta kohtaan ovat kovat. Sen myönnän. Onhan kyseessä yksi suosikkisarjoistani. Ensimmäiset kymmenen tästä viidennestä kaudesta osaa vuotivat kuulemma verkkoon jo viikkoja sitten, mutten ole niihin sortunut. Mieluummin katson kaiken putkeen, kuten on tarkoitettu. Joutuu perslihakset koville, mutta onneksi toimistotyö on treenauttanut niitä jo aika hyvin.

Erinomaista OITNB-viikonloppua kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s