Yksi dildo vadelma-raparperikastikkeella, kiitos

Hain maanantaina Postin pakettiautomaatista odotetun toimituksen. Tilasin pitkästä aikaa seksileluja ja kaikkea muutakin ihanaa seksikrääsää! Tällä kertaa valitsin toimittajani valikoiman mukaan ja tilasin tuotteeni Hotlipsin verkkokaupasta.

Tähän väliin on todettava, että suomalaisissa erotiikka-alan verkkokaupoissa on aika helvetin huono valikoima. Vertaan niitä tietysti alan verkkokauppaan, jossa itse olin aiemmin töissä. Meillä oli huomattavasti monipuolisempi ja mielenkiintoisempi valikoima. Ikävä, ettei kauppiaita lopulta kiinnostanut homma tarpeeksi tuota jatkaakseen.

Olen aiemmin tilannut leluja kahdesti Huippukivan kautta ja ollut ihan tyytyväinen. Tällä kertaa kuitenkin tuntui, ettei valikoima riitä tarpeisiini. Kaipasin kauniita, silikonisia geishakuulia. Halusin hieromasauvan, joka ei muistuttaisi penistä. Tahdoin vihdoin kokeilla, mitä tuntuu televisiossakin mainostettu Durexin orgasmia voimistava geeli. Mieleni teki maistaa makuliukuvoidetta ja -kondomeja, vaikkei jälkimmäisille juuri käyttöä olekaan hormonaalisen ehkäisyn takia.

Saatuani paketin kotiin avasin sen yhtä innoissani kuin lapsi joululahjaansa. Tutkin ja fiilistelin. Maistoin liukuvoidetta. Vadelma-raparperi oli kivan kirpsakka, mutta hiukan liian makea. Ihailin uusia geishakuuliani ja paloin halusta päästä kokeilemaan orgasmigeeliä. Hieromasauvaa hieman ujostelin poikaystävän katsellessa touhujani vieressä (okei oikeasti puhelimensa taisi olla hetkessä kiinnostavampi), mutta enempi tuo onneksi hyväntahtoisesti hymähteli tilaukselleni.

Sen lisäksi, että maistelin kärsimättömänä vadelma-raparperiliukuvoidetta, olen ehtinyt testata tilauksestani vasta geishakuulat. Kirjoitan niistä arvion ihan erikseen, kunhan saan tuntumaa hieman lisää. Orgasmigeelikin polttelee pakkauksessaan kovin. Ajattelin ensin, että sitä pitäisi testata ensikertaa ihan panopuuhissa, mutta alan taipua tilaamani hieromasauvan puoleen. Koomikkokin on tänään keikalla, joten mulla olisi hyvin aikaa.

EDIT// Kotona ei AAA-paristoja. En jaksa lähteä kauppaan. On se Koomikko viikonloppunakin keikoilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s