Holtiton, mutta hengissä

Olen ollut hiljainen, mutta ainoastaan blogin puolella. Kaikkialla muualla olen ollut holtiton ja reagoinut ärsykkeisiin poikkeuksetta. Porisperessä kasvoihini ilmestyi kahden päivän aikana kolme lävistystä. Ennen Flow’ta värjäsin tukan turkoosiksi. Olen käyttänyt rahaa harkitsematta. Lopulta ymmärsin, etten tavallisesti ole tällainen ja käyttäydy näin.

Kävin viime viikolla lääkärissä. Tämä tavallinen terveyskeskuslääkäri kysyi, onko diagnoosini varmasti oikea ja onko lääkitys varmasti oikea? Ensimmäiseen kysymykseen en tiennyt vastausta, mutta toisen kohdalla ei tarvinnut miettiä hetkeäkään. Lääkitys ei todellakaan ollut oikea. Se oli pahentanut elämänlaatua ja tehnyt minusta hankalan. Sairasloman myötä lääkitystä alettiin välittömästi purkaa. Nyt olen kolmatta päivää lääkkeetön ja uskon elämän sen avulla tasaantuvan.

Syksyn teemana on selvittää diagnoosi. Se voi epävakaan persoonallisuushäiriön sijaan olla kaksisuuntainen mielialahäiriö. Lääkkeisiin en ennen oikeaa diagnoosia koske.

Fiilis on tuhannesti parempi, kun tiedän asioiden selkenevän. Tulevaisuus kiinnostelee taas enempi. Jaksan suunnitella ja tehdä. Pystyn isompiin asioihin ja tiedän, että minuun voi jälleen luottaa enemmän.

En uskalla olla vielä onnellinen, mutta suunta on oikea.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s