One-eyed trouser snake

Haluaisin kertoa pohtineeni näin itsenäisyyspäivän aattona merkittäviä asioita. Sen sijaan olen juossut väsyneenä ja hiukan hämmentyneenäkin ympäri Helsinkiä, valmistunut aloittavan yrittäjän kurssilta, maksanut laskuja ja tuijottanut keittiössä julistettani laskien, montako kertaa löydän siitä sanan cock. Bonuksena juliste sisältää sanoinaan muun muassa willy, boner, stiffy, john thomas, dick, wiener, bell-end, love muscle sekä man meat. Se on hieno juliste.

Suhtaudun välillä hieman varauksella, kun kerron ihmisille mielenkiinnostani seksiin ja seksuaalisuuteen. Sinkkuna oli hauska esitellä itsensä seksityöläisenä, kun päivitti työkseen erotiikan verkkokauppaa. On kuitenkin eri asia näin viestintäalan ammattilaisena kertoa työhaastattelussa aikeistaan opiskella vaihtuvana vuonna seksuaalineuvojaksi – varsinkin viime aikoina velloneen keskustelun jälkeen. #metoo

Toisaalta en halua jättää varjoon isoa osaa minussa. Eikä myöskään ole reilua olla kertomatta aikeistaan kouluttautua. Toki alojen erilaisuus voi herättää kysymyksiä, mutta haaveissani pystyn jossain vaiheessa yhdistämään molemmat.

Kaiken ravaamisen lisäksi kävin Aatu Raitalan (jos katsot Nelosen Stand Up -ohjelmaa, niin ymmärrät) innoittamana Lidlissä lomalla. En kauhonut manteleita tai fiilistellyt juustohyllyllä (edelleen katso tuo ohjelma), vaan ostin ainekset Chocohilin kahden kaalin soijasuikalepannuun. Lisäksi koriin mahtui ihan tasapainon vuoksi muutama bisse ja sipsejä jaettavaksi.

Huomenna matkataan Koomikon sekä koiransa kanssa eroottiseen Poriin. Suomi 100 ja äiti 50. Lienee aihetta juhlaan.

Nii ja se juliste:

img_0009

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s