Mitä seksuaalisuus on? Mitä seksi on?

Mitä seksi mielestäsi tarkoittaa? Mitä se pitää sisällään? Onko suudelma seksiä? Voivatko ajatukset olla seksiä? Ovatko viestit, esimerkiksi tekstiviestit tai sähköpostit, seksiä? Millaista on mielestäsi suomalainen seksuaalikulttuuri? Mikä on aistillisen ja eroottisen ero? Entä mikä on eroottisen ja seksuaalisen ero? Entä mikä on seksuaalisen ja pornografisen ero? Voiko seksi olla jossain kontekstissa väärin?

Olen pyöritellyt kysymyksiä mielessäni paljon. En siksi, että olisin hämmentynyt tai hukassa oman seksuaalisuuteni kanssa. Meillä menee oikein hyvin, kiitos kysymästä. Olen pohtinut aiemmin mainittua puhtaasti seksuaalineuvojan opintojeni vuoksi. Ne opinnot nimittäin alkavat heti huomenna. Kirjoitin opinnoista jo aiemmin: kuinka lähestyn unelmaani.

Olen innoissani opinnoista, uusista ihmisistä ja kaikesta siitä kummastelusta, miten voisin tulevaisuudessa yhdistää kirjoittamisen, viestinnän ja seksuaalineuvojan ammatin. Olen innoissani haasteista. En malta odottaa ensimmäisiä kotitehtäviä tai kaikkea sitä tietoa, jota saan kierrättää päässäni mielin määrin. Olen kuitenkin aina parhaimmillani, kun teen jotain uutta ja hiukan hankalaakin.

Toivon tulevaisuuden Tiian muistavan erityisesti tuon viimeisen virkkeen, kun hän ensi viikolla kirjoittaa noin tuhat sanaa rännien ja vesikourujen puhdistuksesta, hyppää videohaastatteluiden pariin ja puuhastelee juttuja ravintola-alan ammattilehteen. Voinee päätellä, että duunikuvioiden suhteen on melko monta rautaa tulessa.

Kiireistä ja jakautuneesta työpersoonastani huolimatta haluan omistaa vuoden 2018 erityisesti seksille ja seksuaalisuudelle – ja tälle blogille. #metoo ja silleen, mutta minä haluan myös iloita omaehtoisesti seksuaalisten naisten puolesta! Mitä se sitten tarkoittaa? Nähtäväksi jää, mutta eiköhän tuo koulutus jonkinlaista suuntaa anna.

Ps. Tässä samalla googlailin ylemmän amk-tutkinnon mahdollisuutta tulevalle syksylle, koska yksi tutkinto ei ilmeisesti riitä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s