Pitkään meni ihan hyvin

Artikkelikuva lienee tärähtänyt ja kiinnostuneempi skumppalasista kuin kirjasta, mutta tärähtänyt on esikoiskirjailijakin. Stand up -koomikko ja näyttelijä Anna Rimpelä päätti järjestää kirjanjulkkarit ihan vain kuullakseen ystäviltään kuorossa: ”Wou! Tyyppi on kirjoittanut kirjan!”

Eilen juhlittiin siis Rimpelän Annaa ja kirjaansa Pitkään meni ihan hyvin. Otavan verkkosivuilla romaania kuvaillaan seuraavasti:

Täältä tulee Aino Ritari! Mummohuumori valloittaa – ja pöyristyttää herkkähermoisia

Kahdeksankymppisellä Ainolla on kuolemaanvalmistautumisprojekti, mutta siitä ei tahdo tulla mitään, kun naapurustossa tapahtuu alati kaikenlaista kuohuttavaa. Rullaattori rämisten Aino kiirehtii asioiden ja naapurin Munan (Monan) edelle. Mutta sitten saapuu Lähetysyhdistykseltä kirje, joka mullistaa hetkeksi Ainon elämän. Tarvitaanko tässä nyt neuvolan vai pikemminkin seksiammattilaisen apua?

Seppo Miekk’oja on avulias ja herkkäsieluinen leskimies. Muutto Aino Ritarin naapuriin ei tee Sepon sydämelle hyvää – vai tekeekö sittenkin?

Riemukas esikoisromaani repii huumorin esiin sieltä, missä sitä ei mielellään saisi olla.

En ole vielä ehtinyt tarttua kirjaan kansia ja muutamaa arvostelua enempää. Tuotos löytyy kuitenkin omasta kirjahyllystä, joten kynnys tarttua siihen syvemmin on matala. Omistuskirjoituksen mukaan teos on kyllä hankittu jollekin toiselle, mutta kenties sen kehtaisi lukaista ennen lahjoittamista eteenpäin…

Oi Anna! Kiitos kivoista bileistä! Harmikseni aamulla velvollisuudet veivät kouluun, joten ei bailattu läpi yön. Vaikkakin kotona valvoin ja katsoin Twilight – Uusikuu. Tänään lienee sitten Epäilyksen vuoro.

Ja loppuun vielä parempi kuva kirjan kannesta. Sen tarjoili Google. Jos et osta, ni lue ainaki. Määki luen.

pitkään-meni-ihan-hyvin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s