Naistenpäivä ja pimppini on valloillaan

Ihanaa naistenpäivää jengi! Eilen kirjoitin vinosta vaginasta. Tänään pimppini on valloillaan. Teema viittaa Katja Ketun ja Krista Petäjäjärven toimittamaan kirjaan Pimppini on valloillaan. Teos julkaistiin aikoinaan naistenpäivän kunniaksi. Vuosi oli 2012 eli tarkalleen kuusi vuotta sitten. Tänään kirja toimitettiin jokaiselle kansanedustajalle luettavaksi, #metoo. Aika siistiä.

Ostin oman kappaleeni kirjasta heti julkaisun jälkeen muistaakseni porilaisen kirjakaupan hyllystä. Olin 23-vuotias ja väitän, etten oikeastaan ostohetkellä tajunnut kirjan todellista teemaa kannen kuvauksesta huolimatta: naisiin kohdistuva seksuaalinen vallankäyttö. Vaati vuosia tarttua kirjaan ja ymmärtää teoksen teema, joka on yhteiskunnassamme läsnä enemmän kuin koskaan.

– – –

Rehellisesti sanoen inhoan sanaa pimppi. Mielestäni se on lapsellinen ilmaisu naisen sukuelimelle. Toisaalta parempaakaan ei ole. Vagina kuvaa ainoastaan emätintä. Pillu on mielestäni snadisti liian räiskyvä. Genitaalit jättäisin lääkärin sanastoon. Toosa? Värkki? Pilde? Tussu? Römpsä? Mirri? Pakko myöntää, että olen kateellinen penikselle siitä, että sillä on hyvä ja aikuinen nimi.

– – –

On tosiaan naistenpäivä. Se näkyy tai on näkymättä. Naughty BRGR:issa naiset syövät tänään ilmaiseksi klo 16:00-18:00. Moni yritys antaa naiselle ruusun palveluidensa yhteydessä. Sitten on kaikenlaisia alennuksia teemapäivään liittyen.

Sain omat ruusuni jo aiemmin – kenties viime viikon puolella. Heitin hetken mielijohteesta Koomikon ostoslistaan tarvitsevani kaupasta yllätyksen. Kyse oli lähinnä vitsistä, mutta sain tuliaisena ruusukimpun. Pakko myöntää, että varsin kivaltahan se tuntui. Olen tunnollisesti myös tuoksutellut ruusuja päivittäin. Sen verran spesiaalista eleestä oli kuitenkin kyse.

Naistenpäivä ei itselleni merkitse mitään valtavia. Päivämäärä on lähinnä nippelitieto, jolla voi päteä tai saada pisteen peli-illassa. Pimppini on valloillaan merkitsee sitäkin enemmän.

Kirja ei ole enää ainoastaan kirja. Teema ei ole enää ainoastaan teema. Pimppini on valloillaan on vallankumous, joka valtaa tänään eduskunnan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s