Blow me! Blow you!

On vuoden kuumin päivä: steak and blowjob -day! Hävettää myöntää, mutta olisin täysin unohtanut, mikäli Facebook ei olisi ystävällisesti asiasta muistuttanut – tai ei se varsinaisesti Facebook ollut, mutta joku seuraamani sivusto siellä kuitenkin.

Viime vuonna paistoin pihvejä. Kasvissyöjänä en osannut ostaa vain yhtä, vaan tartuin epätietoisuudessani viiden pihvin pakettiin. Suikkarista ei ole muistikuvaa, mutta mielelläni tarjoilen pyydettäessä ja senkin lisäksi. Lienee liian tavallista taloudessamme, että ihan muistikuvat sekoittuvat.

Kehtaan väittää, että suuseksi on Suomessa vielä tuore ilmiö. Itselleni se on itsestäänselvyys, mutta palataanpa sukupolvi kauemmas: ei ole.

Muistan kerran keskustelleeni aiheesta humaltuneen keski-ikäisen naisen kanssa. Hän oli törmännyt ilmeisesti artikkeliin aiheesta.

”Harrastaako ihmiset todella suuseksiä?” hän kysyi kuiskaten.

Vastasin myöntävästi. Samalla olin vähän surullinen todetessani, ettei nainen ollut koskaan saanut kokea suuseksin riemua. Enkä puhu välttämättä suuseksin saamisesta, vaan antamisesta. Se on niin kivaa!

Näin sivumennen mainitakseni, niin omistan myös aihetta käsittelevän kirjan. Se esittelee 52 eri tekniikkaa suuseksin antamiseen. Valitettavasti teokseen perehtyminen on ollut vähemmällä, mutta väitän tekniikkani olevan kuitenkin miellyttävällä tasolla.

Blow me, blow you. Viittaahan tuo asennoista siihen klassiseen: 69. En itse ole fani. Siinä kun ei voi keskittyä mihinkään. Ei voi nauttia, kun pitää antaa. Ei voi panostaa antamiseen täysillä, kun pitäisi samalla nauttia. Mieluummin keskittyy täysillä toiseen – vaikka sitten vuorotellen.

Kuukausi sitten vietettiin ystävänpäivää, joka globaalisti profiloituu niin, että miehet hemmottelevat naisia. Tänään on oikeutetusti miesten vuoro.

Tällä kertaa taloudessamme paistetaan korkeintaan härkispihvejä, mutta onneksi voi napata isommalla kädellä kopin päivän toisesta ideasta…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s