Luonnoksissa: liukuvoide-episodista se alkoi

Kaikki aloitetut tekstit eivät aina päädy blogin puolelle julkiseen tutkailuun. Useimmiten se on hyvä asia, mutta välillä keskeneräisenä jää julkaisematta ihan timanttejakin. Päätin tänään pitkästä aikaa kaivaa blogin luonnoslaatikkoa ja törmäsin tuohon artikkelikuvaan.

Nappasin Koomikon kanssa käydystä lyhyestä keskustelusta screenshotin aika tarkalleen vuosi sitten – tai ehkä hiukan vajaa. Muistan, kuinka kysymykseni vähän nauratti. Saamani vastaus hymyilytti. Samalla totesin kotiutuneeni tuolloin kovin tuoreeseen suhteeseen.

Tarinan takana ei ole mitään kovasti kiinnostavampaa. Halusin kokeilla uusia geishakuuliani ja liukuvoide oli hukassa. Sille en osaa sanoa tarkempaa selvitystä, miten ja miksi liukuvoide oli päätynyt Koomikon sukkalaatikkoon. Sieltä se kuitenkin lopulta löytyi. Sittemmin olen siirtänyt erotiikkaan liittyvän välineistön ja lelulaatikkoni toisaalle. Liukuvoiteitakin on tullut hankittua useampi, joten yhden katoaminen ei ole enää katastrofi.

Voisin liukuvoide-episodin lisäksi todeta vielä, mitä muuta hyötyä seksileluista voi olla sen ilmeisimmän eli sooloseksin maustamisen ja nautinnon lisäksi.

Esimerkki 1.
Television kaukosäätimestä on paristot loppu. Koomikko harmittelee, kuinka pieniä AAA-paristoja tulee harvemmin ostettua. Pitää paikkansa. Mutta niin pitää sekin, että paristokäyttöiseen vibraattoriin sopivat yleensä kaukosäätimen tavoin AAA-paristot. Problem solved!

Eikä se paristoistaan luopuminenkaan haittaa: vibraattoreja kun löytyy myös usb-ladattavina malleina. Lelunsa voi siis ladata vaikka tässä samalla blogipostausta näpytellessään.

Esimerkki 2.
Lelulaatikko on äärimmäisen hyvä piilopaikka, vaikka kumppani tietäisikin sen sijainnin. Ei saisi yleistää, koska kiinnostuksensa kullakin, mutta kyllä seksilelu (ellei se ole yhteinen) on yksi henkilökohtaisimpia ja intiimimpiä asioita. Ainakin siinä määrin, ettei toisen kuvittelisi eksyvän puolisonsa lelulaatikolle ilman tämän lupaa tai läsnäoloa.

Aika huoletta piilottaisin geishakuulien joukkoon ylimääräisen samettipussin, joka kätkisikin kuulien sijaan esimerkiksi kumppanille lahjaksi hankitun kellon. Ja ei nyt turhaan innostuta kotona! Minun laatikkooni ei ole piilotettu mitään ylimääräistä – ainakaan toistaiseksi.

Ja tosiaan merkistähän se riippuu, millaisessa säilytyslaatikossa, -pussissa tai -esineessä geishakuulat toimitetaan. Onko kyseessä yksittäinen kuula, duo tai trio? Narulla vai ilman? (Suosittelen narulla. Itsehän uhrasin kerran kappaleen teelusikoita yksittäisen geishakuulan karattua turhan syviin uumeniin. Toinen vaihtoehto olisi ollut hälyttää paikalle vastapäätä asunut työkaveri.)

Esimerkki 3.
Seksileluista voi olla hyötyä siinä, että seksistä ylipäänsä puhuttaisiin enemmän. En tarkoita, että mediassa seksiä pitäisi nostaa enemmän esille – ainakaan pelkän seksin takia. Media on pelkkää seksiä. Sen sijaan seksistä pitäisi puhua ääneen ystävän kanssa, nostaa aihetta esille työpaikan taukohuoneessa ja jakaa kokemuksiaan kuullakseen muidenkin.

Pelkästään seksuaalineuvonnan opintojeni takia saan puhua seksistä ja voin vakuuttaa, että keskustelu on silloin avointa. Ihmiset tuovat muiden eteen asioita, joista hyvin vähän puhutaan. En tietenkään jaa niitä täällä. Mutta välillä sitä itsekin yllättyy, että sanoinko tuon ääneen – tai pelästyy puhuneensa liian henkilökohtaisista asioista palaten samaan teemaan myöhemmin uudestaan. Mutta tällöin kaikki muurit on laskettu alas, tila turvallinen ja vaitiolovelvollisuuteen voi luottaa.

Olen oppinut vuosien varrella omilta ystäviltäni paljon. Yksi sai ensimmäisen orgasminsa vasta 25-vuotiaana hankittuaan vibraattorin. Toinen on pitkässä suhteessa ja harrastaa puolisonsa kanssa seksiä korkeintaan kerran kuukaudessa. Kolmas kertoi, miten orgasminsa voimistuivat synnytyksen jälkeen. Neljäs ystävä käyttää kumppaninsa kanssa ehkäisynä keskeytettyä yhdyntää. Viides halusi vimmatusti lapsen, muttei vuosien yrityksestä huolimatta ole sellaista lahjaa saanut. Meitä on moneksi.

Minulle on kerrottu hyviä ja huonoja asioita. Yhtä laajan kirjon olen jakanut itsekin. Tilanteet vaihtelevat, olipa kyse parisuhteesta tai sinkkuelämästä. Puhuminen ei välttämättä ratkaise ongelmia, mutta se helpottaa oloa. Puhuminen ja asioista avautuminen tarjoaa sellaisen henkisen orgasmin. Tärkeää on myös tajuta, ettei ole ongelmansa kanssa ainoa maailmassa. Ja siksi kehotan avaamaan suunsa.

Olisikohan pitänyt seksuaalineuvojan sijaan opiskella papiksi? Sen verran hyvin tämä saarnaaminen näyttäisi luonnistuvan…

Mutta kaikella rakkaudella.

XOXO

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s