OMGYes.com – naisetkin runkkaa

Pyörin paljon erilaisilla nettisivuilla seksiin liittyen – oh really? Katson seksuaalikasvatusta käsitteleviä YouTube-videoita ja ahmin tietoa kirjoista. Olen myös alkanut tutustua pornoon, mikä on yllättänyt itsenikin. On ihan älyttömän siistiä, miten paljon alaltani voi ammentaa. Koko ajan oppii jotain uutta. Aiemmin tällä viikolla löysin nettisivuston OMGYes.com.

OMGYes keskittyy puhtaasti naisten sooloseksiin ja nautintoon. Sivusto sisältää videoita, joissa naiset kertovat teemoittain seksikokemuksistaan. Toisaalta puheenaiheena ovat myös hyvin henkilökohtaiset asiat, kuten erilaiset sooloseksin tekniikat tai oman klitoriksen herkkyys. Naiset ovat videoilla todella avoimia ja jakavat vinkkejään puhtaasti sen takia, että naisen masturboinnilta, itsetyydytykseltä ja sooloseksiltä saataisiin poistettua tietynlainen stigma.

Videot on jaettu kahteentoista eri teemaan. Kaikille teemoille ei ole selkeää suomenkielistä termiä, joten tässä englanniksi: edging, rhythm, hinting, consistency, surprise, multiples, accenting, framing, layering, staging, orbiting and signaling. Tuollaisenaan teemat eivät välttämättä täysin avaudu, mutta sivustolla kategorioista kerrotaan tietysti enemmän.

Jokaisen teeman alla nainen tai yleensä useampikin kertoo kyseisen teeman mukaan omasta masturboinnistaa ja tekniikoista, joita käyttää. Seuraavassa videossa nähdään sama nainen, joka näyttää ihan konkreettisesti, miten hän masturboi. Sehän tiedetään, ettei sama tekniikka sovi kaikille. Siitä syystä naisten itsetyydytystä käsitellään laajalti ja näytetään useampia tekniikoita, joita voi kokeilla ja soveltaa omaan käyttöön sopiviksi.

OMGYes on huikea palvelu, mutta se tietysti maksaa. Sivut lanserattiin käsittääkseni tällä viikolla uudestaan – tai ainakin ne olivat vielä alkuviikosta under construction. Kuvittelisin, että tähän liittyen palvelu on mahdollista hankkia tavallista halvempaan hintaan: 39€. Tuo on kerta maksu, jolla saa ikuisen käyttö- tai katseluoikeuden koko ensimmäiseen tuotantokauteen. On ihanaa, että tuotantokausia tehdään lisää!

Seksuaalineuvonnan opiskelijana palvelun hankkiminen oli oikeastaan itsestäänselvyys. Jos joskus päädyn työtä ihan tekemäänkin, voin käyttää videoita materiaalina työssäni. Toisaalta videoista saa materiaalia myös toimittajan työhön, kun haluan sillä saralla erikoistua parisuhteisiin, seksiin ja seksuaalisuuteen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s