Naisia, joita rakastan

Tuskin olen tuonut aiemmin täällä blogissa erikseen ilmi, että rakastan naisia. En sanoisi olevani biseksuaali, vaikka joskus viehätyin naisista enemmänkin. Seksi on kuitenkin eri asia kuin seksuaalisuus, että heterona täällä huudellaan. En koe, että tätä pitäsi erikseen huudella tai korostaa. Mutta ajattelin, että sen voisi sanoa ääneen, kun seksi ja seksuaalisuus ovat kuitenkin aika iso osa blogia – okei isoin osa.

Jotenkin erityisesti eilen koin suurta rakkautta naisiin. En ole sellainen katkera tai kateellinen muita naisia kohtaan, vaan enemmänkin arvostan kanssasiskoja ja saavutuksiaan. Että on niin siistiä, kun naiset tekevät asioita! Ni päätin sitten tännekin listata ihailemiani naisia, joita kaikella kunnioituksella rakastan. Viskaan jokaisen kohdalle kuvankin ja myönnän heti, että Googlen kautta ne on ryöstetty. Ja vaikka numeroin naiset, niin mitään oikeaa järjestystä ei ole. Plus sekin vielä, että niin paljon kuin äitiäni rakastan, niin hän ei ole päässyt tälle listalle. Sori siitä. (Äiti ei kylläkään lue blogiani, mutta siskonsa saattaa lukea.)

Lena Dunham
Girls-sarjan luoja, näyttelijä Lena Dumhan on vakuuttanut aitoudellaan. Hän on kameran edessä rehellinen eikä yritä silotella olemistaan tai olemustaan millään tavalla. Se lienee myös Girls-sarjan suosion takana. Lisäksi Dunham on kertonut avoimesti kamppailustaan endometrioosin kanssa ja avautunut siitäkin, kuinka hän joutui turvautumaan lopulta kohdunpoistoon vähentääkseen sairauden tuomia kipua. Respect.

lena-dunham-merikanto

Katheryn Winnick
Katheryn Winnick on on itselleni tutuin The Vikings -sarjan Lagerthana, mutta myös House-sarjan vierailevana tähtenä. Ihastuin häneen jo jälkimmäisen kohdalla, mutta Viikingit sinetöivät liiton. Ah, katso kuva ja liity joukkoon!

katheryn-winnick-merikanto

Kate Winslet
Oi Kate! Rakastan luonnollisuuttaan ja arvojaan. Jossain haastattelussa hän sanoi, ettei anna tyttärensä käsiin naistenlehtiä. Ajatuksena säilyttää tyttären terve itsetunto sen sijaan, että tämä alkaisi analysoida turhaan kehonsa puutteita. Ihanaa myöskin se, ettei Kate ole lähtenyt Hollywood-laihiksiin, vaan on naisen mitoissa.

kate_winslet2.jpg

Jemima Kirk
Jemima on Lena Dunhamin tavoin osa Girls-sarjaa. Kahden lapsen äiti on rohkea näyttelijä, joka ei häpeile vartaloaan. Ra-kas-tan! Tekisi mieleni viskata tähän ylistyssanoja yksi toisensa jälkeen, mutta ottakaa itse selvää, mikä Jemimassa kiehtoo.

jemima-kirk-merikanto

Hannah Witton
Toteemieläimeni Hannah Witton on valloittava persoona ja Iso-Britannian isoin ääni, mitä seksuaalikasvatukseen tulee. Hän ei ujostele, vaan puhuu asioista niiden oikeilla nimillä. Alkuvuoden hän vietti sairaalassa suolisto-ongelmien takia, joiden seurauksena peräsuolensa poistettiin ja siitä johtuen hänellä on nykyisin Mona the Stoma eli avanne oikeassa kyljessään. Pelkkää ihailua! Hienoinen haaveeni on, että kun seuraavan kerran lennän Lontooseen, voisin sopia kanssaan tapaamisen. Fingers crossed!

hannah-witton-merikanto

Ellinoora
Ellinoora voitti mut puolelleen jo Carrien kohdalla, Leijonakuninkaan kautta ja ihan viimeistään Elefantin painon alla. Äärettömän lahjakas muija! Ja hänessä erityisesti kiehtoo se, ettei nainen ole ihan samaa kategoriaa kuin muut naispuoliset artistit. Ja sitä myötä hän tekee omaa juttuaan. Ihailen.

ellinoora-merikanto

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s