Tampere täynnä mielihyvää

Oli erilainen sunnuntai! Heräsin seitsemän jälkeen herätyskelloon matkatakseni ensin itsenäisesti Helsingin laitamille ja sieltä itselleni täysin tuntemattoman ihmisen kyydissä kaksi tuntia Tampereelle. Päätepysäkillä odotti ihana Amor.fi-porukka – kuin kotiin olisi tullut!

Mikä Amor.fi-porukka?

Olen pitänyt mielihyväkutsuja viime kesäkuusta alkaen. Tarkalleen ottaen kuljin seksilelut, liukuvoiteet ja hierontaöljyt kassissani ensimmäisen kerran 18. kesäkuuta – menin samana aamuna kihloihin, joten päivä jäi ihan sattumalta mieleen.

Amor.fi-porukka on siis kasa ihmisiä, jotka käyvät pitämässä mielihyväkutsuja ympäri Suomen, lähinnä omalla kotikentällään. Meitä yhdistää yritys mielihyväkutsujen takana, mutta myös intohimo mielihyvään ja samalla seksuaaliterveyteen.

Meillä on Facebook-ryhmä pikaviestimineen, mutta onhan se nyt aivan eri tavata porukkaa irl ja antaa nimelle kasvot.


Matka, Mediapolis ja takaisin

Hyppäsin mustaan Toyotaan varauksetta paikannettuani kyytini. Luotin aukottomasti siihen, että kyseessä oli hyvä kuljettaja, sekä yhteiseen nuottiin. En antanut hetkeksikään tilaa ajatukselle, että matkasta tulisi katastrofi tai lievemmin sanottuna kiusallinen. Ajaisimmehan sen saman matkan myös Tampereelta takaisin Helsinkiin.

Parituntinen hujahti hetkessä. Olen aiemminkin ajatellut, että seksuaalisuuden teemalle avoin ihminen on avoimempi ja ymmärtäväisempi kaikin puolin. Tämä kohtaaminen antoi ajatukselle ja olettamukselleni vahvistuksen. Sään sijaan keskustelu kulki välittömästi parisuhteissa, seksissä ja seksuaalisuudessa, seksuaalikasvatuksessa, lapsissa ja lapsettomuudessa – kunhan perinteiset esittelyt oli käyty läpi.

Sama tunne kantoi läpi kohtaamiseni Amor.fi-porukan kanssa. Seitsemän naista jakoivat kohtaloita ja kokemuksia keskenään kuin olisivat tunteneet pidempäänkin. Annoin itsestäni, mutta sain niin paljon enemmän.


Oli myös äärimmäisen motivoivaa ja ihanaa kohdata kaltaisiaan! Olenkin koko alkuviikon puuhannut yritysjuttujen parissa aivan uudella innolla.

Mietteitä mielihyväkutsuja ajatellen

Sain hypistellä uusia tuotteita vibraattoreista hierontaöljyihin ja feromonisuihkeisiin. Pääsin keskustelemaan mielihyväkutsuista ja tuotteista kollegojeni kanssa. Tussukassi oli lopulta täynnä liukuvoidenäytteitä, kiihotusöljyjen testereitä ja hierontaöljyjä. Yhtään ei haitannut kantaa painavampaa kassia kotiin – päinvastoin!

Uusista tuotteista löysin muutaman kivan, joiden haluan ehdottomasti täydentävän omaa työkalupakkiani. Aiemman kuvan kakku ei liity tapaukseen. Tuo koristuksen pupuvibraattori löytyy jo omista valikoimista. Sen sijaan Chupa Chups -tikkarilta tuoksuva appelsiininen hierontaöljy on pakko saada.

Sunnuntain seikkailusta opin, kuinka tärkeää heittäytyminen on. Opin luottamaan taas hieman enemmän omaan intuitiooni ja puhumaan oman asiani puolesta. Tunsin samankaltaista energiaa ihmisten ympärillä – tai ihmisistä ympärillä. Kesken päivän lähetin Koomikolle viestin: Tääl on ihan älyttömän kivaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s