Maksullinen nainen

Hankin sunnuntaisen seikkailuni innoittamana elämäni ensimmäisen maksupäätteen, iZettle-laitteen. Samassa hässäkässä päivitin toiminimeni toimialan määritystä siten, että viestinnän, markkinoinnin ja sisällöntuotannon lisäksi YTJ:n tiedoissa lukee nyt myös seksuaaliterveys. Jatkossa voin siis tehdä toiminimeni kautta myös seksuaalisuuteen liittyvät duunit, vaikka pääpaino pyöriikin kirjoitustöissä. Jatkossa voin mielihyväkutsuilla rahastaa ihmiset heti sen sijaan, että lähettäisin heille maksutiedot erikseen.

Kuva.

Olen vähän lapsellisen innoissani näistä muutamista muutoksista. Mutta toiminimen toimialan pieni päivittäminen mahdollistaa niin paljon! Voin perustellusti ostaa kummankin alan kirjallisuutta vinguttaen yrityksen pankkikorttia. Voin osallistua molempien alojen koulutuksiin – terkut vain kaikille Seks2019 osallistuneille kollegoille. Voin luoda itselleni juuri sellaista urapolkua kuin haluan. Tosin terapeuttini mielestä määrittelen itseäni ihan tarpeeksi paljon duunin kautta, että hän on varmasti taas tyytyväinen.

Vaan tämän viikon osalta duunit on hoidettu. Nyt vähän valkkaria, yksi epäonnisesti veganisoitu kesäkurpitsa-fetapiirakka marinoitujen miniluumutomaattien kera ilman basilikaa ja vähän myöhemmin Eleanoora Rosenholm On the Rocksissa. Kivaa viikonloppua just sulle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s