Monet kasvot – kollektiivi, blogi ja podcast

Minulla ja ystävälläni Nealla on projekti: Monet kasvot. Aloin heti perään pohtia, ettei projekti ole ehkä ihan oikea sana kuvaamaan tätä kokonaisuutta… Monet kasvot on siis kokonaisuus ja jatkumo, joka kulkee seksuaalisuuden viitoittamalla tiellä.

Monet kasvot on verkkosivusto, jonka alta löytyy koko kattaus: seksuaalineuvonta, koulutus ja luennot, workshopit, mielihyväkutsut, blogi ja podcast. Monet kasvot on ennen kaikkea monipuolista asiaa seksuaalisuudesta. Se on tutkimusmatka seksuaalisuuden moninaiseen maailmaan.

Pääsen tietysti täällä omassa blogissani yhdistämään jo kirjoittamisen ja seksuaalisuuden kivat kentät. Monet kasvot on kuitenkin vielä enemmän sellainen lempeä leikkikenttä – eikä vähiten siitä syystä, että siellä minulla on leikkikaveri!

Monet kasvot -blogi päivittyy tiistaisin. Kirjoitamme sinne Nean kanssa hieman vuorotellen. Kerran kirjoitimme yhdessä siten, että Nea ideoi ja minä toteutin. Sekin toimi. On jotenkin inspiroivaa tehdä asioita toisen kanssa ja päästä sparraamaan ja pallottelemaan ideoita, kun useimmiten puurtaa yksin. Blogissa on useimmiten asiantuntijuutta ja yleisempää asiaa, mutta on sinne myös henkilökohtaisempaa tekstiä päätynyt. Seksuaalisuuden teema on joka tapauksessa aina läsnä.

Monet kasvot -podcast julkaistaan (tai ainakin suunnitelmien mukaan pyritään julkaisemaan) joka kuukauden ensimmäinen torstai. Ja jos nyt kävit etsimässä syyskuun jaksoa, niin sitä ei vielä ole. Allekirjoittanut aiheutti kiireillään, univajeellaan ja viime viikolla startanneilla opinnoillaan sen, että jakson julkaisu viivästyy viikolla. Uusi jakso on tulossa nyt torstaina – ylihuomenna! Podcastin sisällöstä sen verran, että kyseessä on siis lukupiiri, jossa käsitellään seksologian aihepiiriin sopivaa kirjaa vaihtuvan vieraan kanssa. Ensimmäisessä jaksossa kirjana oli Vau, mikä vagina! ja vieraana Erika Perttuli-Borobio. Torstaina julkaistavaa jaksoa varten luimme Heli Heinon romaanin Venuksen vuosi. Jaksossa meillä on vieraana Pete Harju, jonka erottiseen tussitaiteeseen olet voinut törmätä esimerkiksi suositulla Instagram-tilillään.

Tiivistetysti:
Tällaista ollaan touhuttu läpi kesän innostuen kokonaisuudesta aina vain enemmän. Seksuaaliterapian opinnot tietysti kasvattavat intoilua entisestään! Tästä tulee hyvä – ja yhä parempi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s