Pääsiäisyllätys Iltalehdessä

Sain pääsiäisviikon ekoina päivinä korvanappiini tiedon, että pari viikkoa sitten netissä julkaistu haastatteluni päätyisi Iltalehden printtiversioon näin lankalauantaina. Iloitsin asiasta koko viikon – niin isolta se tuntui! Suunnittelin kauppareissua ja pohdin, olisiko liioiteltua ostaa oikein leikekirja, johon haastattelun liimaisin.

Nimeni on toki julkaistu erilaisten artikkelien yhteydessä aiemminkin. Mutta niissä olen aina toimittajana, haastattelijana ja ikään kuin ulkopuolisena tekijänä. Tällä kertaa minua haastateltiin asiantuntijana. Ja se tuntuu aivan hullunkuriselta!

Iltalehti 11.4.2020

Herättyäni nautin aamiaisen ja kupillisen kahvia. Sitten vedin jalkaan vastapestyt farkut ja lähdin lehdenhakureissulle läheiseen S-markettiin. Kauppa tosin valikoitui sillä perusteella, että alkoholiton roséviini sattui olemaan tuolla tarjouksessa…

Oloni tuntui vähintäänkin syylliseltä, kun selasin Iltalehteä sipsihyllyn välissä. Pitihän minun varmistua, että juttu todella löytyy viikonlopun lehdestä. Ja siellä se oli – minun nimeni keskellä artikkelia! Heitin lehden koriin, nappasin juomahyllystä muutaman pullon sitä halpaa roséviiniä (jos sitä nyt viiniksi voi kutsua) ja kipitin kotiin arvokkaan saaliini kanssa.

– – –

Pääsiäinen on ollut tänä vuonna erilainen. Tarkoitus oli viettää aikaa perheen kanssa Porissa, mutta korona sulki Uudenmaan rajat. Yhtään pääsiäismunaa ei ole tullut syötyä, mutta raakasuklaata senkin edestä. Koomikko on opiskellut erilaisia oluita. Eilen laitettiin ensimmäistä kertaa oma kombucha tekeytymään. Parsakausikin on jo korkattu. Kaikki on poikkeustilaan nähden hyvin. Lempeää pääsiäistä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s