Virtuaalivappu

Tiia Merikanto

Vappu on tänä vuonna ensisijaisesti veikeä. Se lukee edelleen kalenterissa poikkeustilasta huolimatta. Silti on vähän sellainen olo, että koko työväen juhla on peruttu. Vapputorille ei ole asiaa. Piknik on laitettu jäihin. Simakin on päivitetty tänä vuonna kombuchaan.

Kuvassa hymyilen vapputorilla 2017. Koomikko toteutti tuolloin pitkäaikaisen unelmani ja osti minulle vappupallon ja rakastamaani metrilakua. Ei tuolloinkaan tainnut olla simaa tai piknikkiä, mutta olen jo vuosia sitten tullut siihen tulokseen, että vappu on enemmänkin sellainen mielentila. Ja sitä mielentilaa voi vahvistaa erilaisilla härpäkkeillä, kuten valkoisella vappuhatulla tai serpenttiinikaulurilla..

Tänä vuonna vappu koostuu nyhtöjakkihedelmällä täytetyistä hodareista, jo mainitsemastani kombuchasta sekä tunnekeskeisen pariterapian tankkaamisesta. Tällainen lempeä vappu tuntuu oikein hyvältä, vaikkei se juuri poikkeustilan arjestani eroakaan. Kuten sanoin: vappu on mielentila.

Ihanaa vappua just sulle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s