Kesällä kerran

Kesäkuu tuntuu tänä vuonna maagiselta! Kuukauden ensimmäinen päivä osui maanantaille, ja kas – ravintolat terasseineen avautuivat viikkojen take away -toimitusten jälkeen. Myös vastaanottoni on nyt virallisesti auki uudessa osoitteessaan, Bulevardi 31.

Viikon kuluttua viimeistelen opintojani etäseminaarissa ja aloitan kesäkuun toisen viikonlopun vastavalmistuneena seksuaaliterapeuttina. Heti lauantaina jatkan tosin kouluttautumista Tunne rintasi ry:n tiloissa tissiasiantuntijaksi.

Valmistumistani seuraa keskikesän virallinen juhlaviikko: syntymäpäiväni ja juhannus. Olen jo suunnitellut juhlapäiväni tärkeimmän osan eli menu on selvillä:

  • valkoinen pitsa täytteinään tomaatti, oliivi, punasipuli, feta ja rucola + valkosipuli ja srirachamajo
  • raakasuklaata

Aamu alkaa kuohuvalla ja pitsan kanssa on punaviiniä. Alkoholiton koronakevääni päättyy sopivasti syntymäpäivääni sekin.

Juhannus tulee – oli suunnitelmia tai ei. Jos minä saan päättää, juhannus sisältää grillailua, freesejä vihersalaatteja ja saunaa. Konsultoin Koomikkoa sitten lähempänä…

Kesäkuun kruunaa Pori. Pitää tuokin kaupunki kerran kesässä kokea. Tällä kertaa ajankohdan tosin sanelee kummitätini, joka järjestää kemut juhliakseen jo keväällä täyttynyttä puolikasta vuosisataansa. Pori on aina kiva, kunhan sinne ei jää liian pitkäksi aikaa. Viikonloppu riittänee tälläkin kertaa.

Tosin Koomikko on viime aikoina ollut hyvin viehättynyt porilaisten tavasta käyttää kaunista suomen kieltä. En oikein tiedä, mitä tästä pitäisi ajatella. Olla kiitollinen? Ohjeistin hänet kuitenkin jo ennakkoon käyttämään oikeaa hashtagia vierailumme ajan: #muporiokaunis

Ps. Kurkistin juuri mutkattomaan oppimisympäristöömme Priimaan, ja lopputyöni on arvosteltu hyväksytyksi! Kahdeksan yötä valmistumiseen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s