Enemmän ja vähemmän koomiset neljä (4) vuotta

Minä ja Koomikko kesällä 2016, Alppipuisto

Tänään tulee kuluneeksi neljä vuotta siitä, kun Koomikko kysyi minua tyttöystäväkseen. Olimme juuri kotiutuneet stand up -klubilta. Istuimme Turun kodissani sängyllä, välissämme fetalla ja mustapippurilla tuunattu pakastepitsa. Ennen kuin ehdin leikata pitsan neljään osaan, Koomikko esitti kovasti kaipaamani kysymyksen: Haluaisitko sittenkin olla mun tyttöystävä? Todellakin halusin! Ja haluan olla edelleen!

Ihanaa vuosipäivää meille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s