I love cock – eli penishierontakurssi

Uusi vuosi ja todellakin uudet kujeet! Tämä vuosi omistetaan nautinnolle, seksileluille ja vihdoin myös peniksille. Vulva ei ole katoamassa mihinkään, mutta nyt se saa rinnalleen jotain aivan ihanaa: penishierontakurssi!

Kävin itse penishierontakurssin Tallinnassa kesällä 2018. Vaikutuin ja vakuutuin. Onkin viimein aika tuoda kaikki siellä opittu Suomeen ja pääkaupunkiseudulle – omaan tyyliini toki. Jatkossa seksuaaliterapian ja -neuvonnan lisäksi pyörivät säännölliset kurssit sekä mahdollisuus tilata kurssi osaksi esimerkiksi polttareita ja tyttöjen iltaa. Can’t wait!

Miksi kävisin penishierontakurssin?

  • Laadukkaampi, pidempi yhdyntä
  • Lisää parisuhteen nautintoa, intiimiyttä ja arkistakin läheisyyttä
  • Edelliseen liittyen: parempi suhde

Penishieronta lisää tietynlaista yhteyttä kahden ihmisen välille. Se on äärimmäisen intiimi hetki, joka sulkee ulkopuolelleen kaiken muun. Se on keino kanavoida tunteitaan toista kohtaan sanomatta sanaakaan.

On ollut oikeasti itsellekin todella nautinnollista oppia, millaisesta kosketuksesta toinen tykkää, mitkä ovat hänen herkimmät alueensa ja mitkä otteet taas eivät tuota nautintoa. Parasta on nähdä, kun toinen nauttii niin paljon.

Fanni K.

Penishieronta on hierontaa. Se ei ole toisen runkkaamista tai keskity ainoastaan laukeamiseen ja orgasmiin. Se on taito, jota peniksellinen useimmiten osaa arvostaa. Jos opettelet tänä vuonna vain yhden uuden taidon, opettele se penistä hieroen.

Lue lisää penishierontakurssista ja sen hyödyistä! Haluatko penishierontakurssin osaksi polttareita tai hieman erilaista tyttöjen iltaa? Pyydä tarjous!

Kuva: Mikko Kauppinen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s