Astrologia apuna vibraattorin valinnassa

Okei otsikko on nyt hieman harhaanjohtava… Mutta on tässä kuitenkin kyse astrologiasta ja vibraattoreista! Löysin nimittäin tuotteen, joka yhdistää nämä kaksi kiinnostukseni kohdetta: Horoscope by Bijoux Indiscrets.

Kokonaisuuteen kuuluu jokaiselle horoskooppimerkille omanlaisensa riipus, johon on istutettu kullekin merkille sopiva kivi. Lisäksi mukana tulee tähtimerkin elementille sopiva orgasmivoide, joka yhdessä riipuksen kanssa lisää naisellista energiaa ja luo täydelliset olosuhteet nautinnolle. Pakettiin kuuluu siten myös sormivibraattori.

Olen aurinkomerkiltäni kaksoset. Kuumerkkini on leijona, ja tähtiin on kirjoitettu nousumerkkini kohdalle skorpioni. Ehkä joskus tutustun tarkemmin siihen, mitä nämä kaikki yhdessä tarkoittavat. Toistaiseksi olen keskittynyt tutkimaan aurinkomerkkiäni: kaksosten elementti on ilma ja kivi tiikerinsilmä.

Klikkasin horoskooppisetin ostoskoriin ensin hieman leikilläni. En ajatellut tilaavani sitä oikeasti. Mutta palatessani parin päivän kuluttua samaan verkkokauppaan ihan muiden ostosten tiimoilta löytyi ostoskorista edelleen tuo Horoscope by Bijoux Indiscrets. Päättelin, että minun on kuin onkin tarkoitus tilata tuo.

Mitä muuta sitten tilasin? No vihdoin sen kehutun ja kohutun Satisfyer Pro 2 Next Generation -vibraattorin! Toistaiseksi olen päässyt tutustumaan vain tuotteen matkaversioon, mutta nyt otin asiakseni tutustua tähän elottomaan legendaan.

Odotukseni eivät jostain syystä ole kovin korkealla, mutta katsotaan… Paketti saapuu viimeistään alkuviikolla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s