OnlyFans – kimurantti kanava

Päätin tässä eräänä päivänä muutaman muikean mimmin innoittamana luoda itselleni OnlyFans-tilin. Olen lähtökohtaisesti utelias alustan suhteen, mutta näen siinä myös muunlaista potentiaalia. Katsotaan, mitä keksin – jos nyt saan tilini edes toimimaan…

Tilin luominen OnlyFans-sivustolle on yksinkertaista. Se nyt ei eroa juuri muista sosiaalisen median kanavista. Kohtasin kuitenkin useamman ongelman, kun yritin saada tilini varmistettua ja ottaa käyttöön palvelun tarjoaman maksullisen osan – siis sen, jonka kautta ihmiset voisivat tilata kanavani ja maksaa siitä jonkin nimellisen summan.

Motiivini liittyä OnlyFans-palveluun ei ole raha tai tililläni tienaaminen. Haluan lähinnä olla perillä tästäkin sosiaalisen median palvelusta. Voisin verrata tätä Tinder-kokeiluuni joitain vuosia sitten, kun olin edellisessä parisuhteessani. En halunnut jäädä siitäkään paitsi!

Luotuani OnlyFans-tilin täytin profiiliin pyydetyt tiedot, lisäsin pankkikortin ja hain sitten tililleni hyväksyntää tai varmennusta – kolmesti! Olen siis kolme kertaa saanut sähköpostiini ilmoituksen, että tilini on hylätty. Se on siis olemassa, mutta maksullisen sisällön tuottaminen on evätty. Lähetin tänään neljännen kerran palvelun vaatimat tiedot kuvineen hyväksyttäväksi. Viimeistään huomenna selviää, kuinka kävi tällä kertaa. Alan olla hieman turhautunut, vaikka sinänsä on aika merkityksetöntä, onnistunko saamaan palvelun kokonaisuudessaan käyttöön. Todennäköisesti kyllästyisin hommaan parissa viikossa. Mutta ihan periaatteesta haluan tililleni hyväksynnän.

Jos sähköpostiin vielä kilahtaa viesti otsikolla Your account has been rejected, otan yhteyttä ensin Larissaan kysyäkseni, miten hän sai tilinsä läpi. Sen jälkeen lähetän henkilökohtaisen kirjeen OnlyFans-ylläpidolle, mikäli ongelmat jatkuvat. En ole myöskään saanut varmistettua puhelinnumeroani palveluun… Mikäköhän siinäkin mättää? Heh, nyt alan ihan tosissani ärsyyntyä!

– – –

On tässä sunnuntaissa onneksi hyvääkin:

 • Eiliseltä jääneet irtokarkit ja unohtunut holiton roséviini
 • Kova laki: Erikoisyksikkö x2 ja kaikki Frii-kanavan murhamysteerit
 • Lukeminen
 • Vegaanihaasteen uutiskirje ja ensi viikon ruokalista
 • Duuni (olen jotenkin aina sunnuntaisin tehokas töiden suhteen, koska puuttuu sellainen pakko)
 • Koirat eivät käytä housuja -elokuva, jonka vihdoin sain aikaiseksi haalia käsiini
 • Seksuaalikasvatuksen opintojen ennakkotehtävä

Upeutta alkavaan viikkoon!

4 Comments

 1. Liisa

  Sama ongelma ja laitoin viestiä Nyt menee hermo, ettei passikuvani kelpaa eikä kuva. En ymmärrä mitä teen väärin….Onko mikä neuvoksi tää on jo kolmas kerta !!

  Liked by 1 henkilö

  1. Tiia

   Mulla meni varmaan kuusi kertaa, että sain omani läpi. 😓 Neuvona: sisukkuus. Jatka yrittämistä. Oma teoriani on, että ne vaatii useamman yrittämisen – ja yritä näyttää mahdollisimman samalta kuin kuvassa. Se auttoi mua.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s