Teipattu

OnlyFans Update:
Sain vastauksen OnlyFans-palvelun tuesta. Ongelma ei ollut tunnistautuminen, vaan profiilikuvani. Jos kuvassa on kaksi henkilöä, pitää molempien tunnistautua. Toisin sanoen: saan tilin käyttööni kokonaisuudessaan, kunhan vaihdan profiilikuvaa ja tunnistaudun vielä (viidennen) kerran. Saaga siis jatkuu toistaiseksi.

– – –

Olisin halunnut kirjoittaa enemmänkin, mutta päätä särkee, hartioita särkee ja kylkeä särkee. Kävin tänään fysioterapeutilla hierottavana ja teipattavana. Joulukuussa hankittu kylkiruhje alkoi vihoitella aiempaa kovemmin – kuulemma voi vihoitella vielä viikkoja. Nyt siis lepoa ja särkylääkettä. Huomenna saunaa ja lisää hierontaa. Maanantaina taas fysioterapiaa.

Upeutta viikonloppuun!

Ps. Kävin tänään hakemassa postipalvelusta Satisfyer Pro 2 Next Generation -vibraattorin. Luulisi senkin jotain jumeja avaavan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s