Sooloseksin sietämätön keveys

Kirjoittaminen on ihanaa, mutta valitettavasti myös hieman haasteellista. Haasteeksi asetan tässä kohtaa murtuneen kylkiluun, joka vaatii huomiota ja kipulääkkeitä ärsyttävän paljon. Lääkkeet auttavat kipuun, mutta myös väsyttävät. Turhauttaa olla enemmän ja vähemmän huumattuna pitkin päivää. Vaan leikki leikkinä. Ihan tajuissaan täällä ollaan.

Ostin itselleni sen kehutun ja kohutun Satisfyer Pro 2 Next Generation -seksilelun. Olin hankintaani kohtaan maltillisen skeptinen, sillä Satisfyer Pro Traveler -vibraattori oli jo lunastanut paikkansa osana sooloseksiin liittyviä rutiineja. Mutta kannatti antaa tälle serkullekin mahdollisuus. Hän on selvästi matkaversiota enemmän mukana sooloseksissä.

Satisfyer Pro 2 Next Generation
Satisfyer Pro Traveler

Rakastan runkkaamista. On ihanaa keskittyä ainoastaan itseensä ja tuottaa itselleen nautintoa. On ihanaa kokeilla erilaisia tapoja koskettaa. On ihanaa käyttää leluja, mutta myös jättää käyttämättä. On ihanaa luottaa omiin sormiinsa ja hukuttautua nautintoon. Jokainen orgasmi vähentää murheita.

Kuvat: Huippukiva.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s