ABC – eli elämäni aakkoset

A – Avoin suhde
Olen ollut monogamisissa suhteissa. Voisin olla monogamisessa suhteessa. Mutta juuri nyt ja tässä elämäntilanteessa avoin suhde tuntuu oikealta suhdemuodolta.

B – Biseksuaalisuus
Käytän itseni kohdalla usein termiä liukuva seksuaalisuus. Se kuvaa minua varsin hyvin, mutta varmasti joku voisi kutsua biseksuaaliksi.

C – Cis
Olen cis-sukupuolinen nainen. Identifioidun cisnaiseksi.

D – Dokumentit
Katselen paljon televisiota ja kaikenlaisia sarjoja, mutta myös erilaiset dokumentit kiinnostavat. Enkä nyt ala yhtään yleväksi, vaan katson juuri ne kaikki roskadokkarit kauneusleikkauksista ja maailman lihavimmista ihmisistä tai somepersoonista. Haidokkarit on toki asia erikseen! Katso kohta H.

E – Energia
Olen viime aikoina ollut tavallista energisempi, mikä näkyy muun muassa siten, että tanssin ympäri kämppää hyväntuulisena. On löytynyt jokin uudenlainen draivi. Se tuntuu tosi hyvältä.

F – Fanitus
Vien fanituksen usein äärimmäisyyksiin – jopa pakkomielteisesti. Usein fanitan tv-sarjojen hahmoja. Sitten nappaan heiltä joitain ominaisuuksia ja alan toteuttaa niitä omassa elämässäni. Kiitos liukuva persoona.

G – G-piste
Puhun itse mieluummin nautinnon pisteestä, vaikka monesti täsmennän perään puhuvani nyt G-pisteestä. Mutta sitten on vielä A-piste ja U-piste ja klitoris, joten mieluummin nautinnon piste tai mielihyväpiste.

H – Hait
Mulla on aivan valtava haifetissi – tai siis pidän haikaloista. Parasta viikonlopuissa ovat aamun aikaiset haidokumentit. Vielä kun jaksaisin herätä katsomaan niitä…

I – I-juna
Tällä pääsee Malminkartanosta suoraan Pasilan kautta Helsingin sykkeeseen. Takaisin pitää tulla P-junalla, kuten tänne muutettuamme opin ihan kantapään kautta.

J – Jooga
Tämä on vähän toiveajattelua, mutta olen minä joskus joogannut. Pitäisi aloittaa taas säännöllinen harjoittelu, mutta inhoan niitä pari ekaa kertaa niin paljon, että siirrän aloittamista jatkuvasti. Ai miksikö inhoan? Koska kaikki kehon kuona lähtee liikkeelle ja tekee mut niin huonovointiseksi.

K – Klitoris
Kollegani lanseerasi käsitteen klitorisuskovainen. Kuulun hänen kanssaan samaan seurakuntaan.

L – Lupa puhua
Seksuaaliterapeuttina anna asiakkailleni aina luvan puhua. Enkä koskaan tuomitse.

M – Mieliteot ja kaikenlaiset kausi-innostukset
Minulla on tapana innostua elintarvikkeista kausittain. Syön jotain kyllästymiseen asti ja sitten vaihdan. Olen pitkästä aikaa löytänyt kombuchan. Samoin pistaasipähkinät ovat nyt kova juttu – ja oliivit! Alkoholitonta olutta unohtamatta. Voisin elää näillä – ja riisikakuilla, joiden päällä on maustamatonta tuorejuustoa, tomaattia sekä aromisuolaa.

N – Naiset
Nainen ei ole naiselle susi. Naisten kuuluu pitää yhtä, tsempata ja boostata toisiaan! Toisen menestys ei ole toiselta pois – päinvastoin! Yhdessä me pystytään ihan mihin tahansa.

O – Orgasmi
Ei varmaan tarvitse perustella?

P – Penishieronta
Tämä tuskin kaipaa kovin paljon avaamista. Penishieronta on aivan ihanaa! Se ei ole runkkaamista. Tietoa penishierontakurssista löydät täältä.

Q – Quesadilla
Meksikolaistyyppinen ruoka on hyvää. Tehdään aika usein tacoja tai tortilloja, mutta nopeastihan tuollaisen muuttaisi quesadillaksi.

R – Ristikot
Meillä on taas Koomikon kanssa meneillään ristikkokausi. Koomikko tekee tavalliset ristikot, kunnes ei enää osaa. Siinä vaiheessa minä saan auttaa. Usein ristikot saadaan tällä taktiikalla valmiiksi. Minä saan tehdä ristikkolehdistä kaikki erikoisristikot, joita Koomikko ei jaksa. Tämä työnjako sopii itselleni paremmin kuin hyvin.

S – Seksi ja seksuaalisuus
Seksuaalisuus on elämän suurin voimavara, josta ammentaa. Seksi on kivaa. Se rentouttaa, vähentää stressiä ja lisää ihmisen itsevarmuutta.

T – Tiibetinterrieri
Koirapuoleni on pikkuinen tibbe. Hän rakastaa kukkakaalia ja varastaa aina toisen noustua tämän istumapaikan – koska se on lämmin! Koirapuolellani on myös oma kioski, jota hän pitää toisinaan sohvapöydän alla.

U – Unirytmi
Tällaisen haluaisin. Menen yleensä viimeistään puoliltaöin nukkumaan, mutta heräämisen kanssa olisi kenties petrattavaa. Kun saa itse päättää aikatauluistaan töiden osalta, tulee helposti nukuttua kymmeneen. Haluaisin ehkä kuitenkin saada itseni ylös sängystä hieman aiemmin aloittaakseni päivän vähän tehokkaammin.

V – Vagina
Käytän pillusta useimmiten nimitystä vagina. Se sopii omaan suuhuni parhaiten, vaikkei tarkoitakaan koko toosaa.

W – WhatsApp
Tämähän meillä kaikilla on varmaan aika runsaalla käytöllä. Nyt etäilyn vuoksi sovellus on itselläni voimakkaasti myös työkäytössä.

X – X-Files
Katselin joskus kymmenisen vuotta sitten maanisesti Salaiset kansiot -sarjaa. Myöhemmin jatkoin näyttelijöiden perässä seuraamaan huikeita kokonaisuuksia Californication ja Sex Education.

Y – Ysäri
Rakkauteni ysäriin ei laimene koskaan! Sen verran usein katson ikisuosikkiani Siskoni on noita -sarjaa. Ja olenhan lapsuuteni elänyt ysäriä.

Z – Z-sukupolvi
En kuulu tähän jengiin. Z-sukupolven edustajiksi lasketaan yleisesti vuosien 1995–2010 välillä syntyneet henkilöt. Luettuani Suvi Auvisen kirjoituksen Temppareista ja Z-sukupolvesta tulin kuitenkin siihen tulokseen, että haluaisin kuulua.

Å – Åke Blomqvist
Kun olin vielä vaipoissa, isäni luova ratkaisu rauhoittaakseen itkevän vauvan oli laittaa minut katsomaan Åke Blomqvistin tanssivideoita. Olen tästä kirjoittanut aiemminkin, mutten enää muista artikkelia.

Ä – Älä mahdu muottiin
Kävin kerran Älä mahdu muottiin -kuvauksissa. Moni muukin on varmasti käynyt, mutta omat kuvani otettiin suorassa Huomenta Suomi -lähetyksessä. Pääsin myös Kymmenen uutisten loppukevennykseen.

Ö – Öljyt
Rakastan kaikenlaisia öljyjä! Salaatit maustan oliivi- tai hamppuöljyllä. Kasvoille laitan tuoksuvia kasvoöljyjä. Sekoitan niitä usein kasvorasvan sekaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s