Yleisön pyynnöstä: penishieronnan etäkurssi

Olen saanut useammankin tiedustelun penishieronnan etäkurssiin liittyen. Ajattelin sellaisen ensin olevan pieni mahdottomuus, mutta sitten alkoi kuulua raksutusta. Ja nyt meillä on olemassa penishieronnan etäkurssi, joka järjestetään lauantaina 24.4. klo 13-16.

Etäkurssin hinta on 124 euroa (sisältäen alv. 24 %).

Penishierontakurssia varten tarvitset imukupillisen dildon, jonka saat kiinnitettyä pöytään tai lattiaan – riippuen lokaatiostasi. Lisäksi tarvitset liukuvoidetta tai laadukasta kookosöljyä, kuten Biona Organic Raw Virgin Coconut Oil. Itse suosin penishieronnassa jälkimmäistä.

Ilmoittautuminen:
Sitovat ilmoittautumiset ma 12.4. klo 10 alkaen sähköpostitse tiia.merikanto(a)gmail.com. Etäkurssille otetaan kymmenen ensimmäistä henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoita viestissä nimi, puhelinnumero sekä sähköposti (vaikka sen varmaan saan joka tapauksessa viestin mukana). Nämä ovat myös laskutustietosi, jos et ilmoita muita. Penishierontakurssi laskutetaan etukäteen.

Penishieronnan etäkurssi toteutetaan joko Microsoft Teams tai Google Meet -palvelun kautta.

Kysymyksiä? Viskaa viestillä!

Yhteistyössä: Huippukiva.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s