Kymppikerho eli 10 x kuulumisia

1. Penishieronnan etäkurssit

Mulla oli lauantaina niin kivaa, kun pääsin pitämään penishieronnan etäkurssia – vaikkakin osa oli myös livenä paikalla. Se teki tilanteesta onneksi vain paremman. Seuraavat penishieronnan etäkurssit järjestetään ti 18.5. ja la 22.5. En malta odottaa!

2. Seksuaalikasvatuksen opinnot

Tämä koulutus pitää mut pinnalla, vaikka elämä olisi muuten kammottavaa. On aivan ihanaa sukeltaa kerran kuukaudessa omaan kuplaansa ja oppia lisää seksuaalisuudesta. Se on niin tärkeää.

3. Ryhmäterapia

En ole koskaan aiemmin ollut ryhmäterapiassa, vaikka melkoinen terapiaveteraani olenkin. Toukokuussa pääsen kuitenkin kokeilemaan ahdistuneisuushäiriöön erikoistunutta ryhmäterapiaa. Odotan vertaistukea, mutta myös työkaluja – niitähän voin hyödyntää myöhemmin omassakin duunissa.

4. Duuni

Juuri nyt tykkään mun työstä enemmän kuin koskaan! On aivan ihanaa kirjoittaa, kuunnella asiakkaita ja pitää kursseja. Maanantaina oli vähän leffapalaveria. Tuntuu hyvältä olla sellaisten ihmisten lähellä, jotka jakavat saman kiinnostuksen seksuaalisuuteen.

5. Koirapuoli

Koirapuoleni, pikkuinen tiibetinterrieri Pica on alkanut osoittaa merkkejä turhamaisuudesta. Esimerkiksi tänään löysin hänet sohvalta nukkumassa tyynyn päällä. Varsinainen prinsessa!

Malminkartanon prinsessa, Pica

6. Jäätelö

En varsinaisesti pidä jäätelöstä. Valitsen yleensä mieluummin mehujään kuin jonkin kermajäätelön eli tuutin. Osittain tämä johtuu siitä, että leukaleikkauksen jälkeen käytännössä elin jäätelöllä. Mutta! Nyt olen löytänyt sellaisen jäätelön, että oksat pois! Mikä tuokin sanonta lienee… Salmiakkihärtelö. Päihittää jopa minttuhärtelön – ja se on paljon se.

7. Siskoni on noita

Olen taas heittäytynyt ysärisuosikkini pariin. Katson sarjan läpi vähintään kerran vuodessa – ja raportoin aiheesta aina ystävälleni Saaralle, joka arvostaa sarjaa lähes yhtä paljon kuin minä. Toinen yhteinen suosikkimme on Paritellen. Oh Jeffrey!

8. Koomikko

Hän on kyllä elämäni rakkain kapistus. Ja äidin kommentti: ”Koomikko päivitti WhatsApp-profiilikuvan. Kyllä on hyvä kuva! Komea mies!”

9. Koti

Tykkään meidän kodista, vaikka se onkin pieni – tai pienempi kuin edellinen. Kesäksi saadaan käyttöön myös lasitettu parveke. Se on yksi ihan mun suosikkijuttuja meidän kodissa.

10. Blogi

On aivan ihanaa, että mulla on tällainen paikka, jonne purkaa ajatuksia. Se keventää oloa ja selvittää joskus ajatuksiakin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s