Hekuma 2021 – seksipositiivinen leiri

Minulla on tapana innostua. Alkukeväästä innostus iski, kun vapaaehtoisia haettiin aivan uudenlaiselle leirille, Hekuma 2021 – tosin tuolloin leirillä ei ollut vielä nimeä. Ilmoittauduin. Nyt meillä on ohjelma kasassa ja roolit selvillä. Osallistujiakin on jo ihan kivasti, mutta vielä mahtuu mukaan!

Jos en nyt aivan väärin muista, niin oma työpajani käynnistää leirin. Että ei paineita… Käsittelen luonnollisesti seksileluja ja penishieronnan perusteita leiriläisten kanssa. Lisäksi olen kai leirin epävirallisen virallinen seksuaalineuvoja ja -terapeutti, jos jollain on aiheeseen liittyviä kysymyksiä. Ihan huiké viikonloppu tiedossa.

Seksipositiivinen Hekuma-leiri aikuisille

Facebook-sivulla leiriä kuvaillaan seuraavasti:

Hekuma on Suomen ensimmäinen aikuisten seksipositiivinen kesäleiri, joka järjestetään pe 6.8. – su 8.8.2021 Porvoossa. Leirillä on luvassa erilaisia luentoja ja työpajoja muun muassa polyamoriasta, 0F:sta, burleskista ja järjestötoiminnasta. Meillä tulee olemaan myös mukavaa yhteistä leiritoimintaa, esimerkiksi hauskoja pelejä, saunomista ja upeat loppubileet.

Leirille haku alkaa to 1.4. ja päättyy ma 31.5. Emme valitettavasti pysty ottamaan leirille kaikkia hakijoita, mutta pyrimme ilmoittamaan kaikille valituille mahdollisimman pian. Leirille valituille tullaan lähettämään sähköpostin kautta maksu- ja perumisohjeet sekä tarkempaa informaatiota leiristä.

Hakijoilta/osallistujilta vaaditaan täysi-ikäisyyttä ja turvallisemman tilan periaatteiden noudattamista. 

Keräämme tietonne leirin osallistujarekisteriä ja yhteydenpitoa varten, mutta tiedot tullaan poistamaan leirin jälkeen.

Turvallisemman tilan periaatteet:

1. Ole avoin. 
2. Jokaisella on oikeus omaan tilaan. 
3. Älä tee johtopäätelmiä ulkonäön, toiminnan, käytöksen tai (oletetun) sosioekonomisen aseman perusteella. 
4. Älä oleta seksuaalisuutta, sukupuolta, suhdemuotoa, kansallisuutta, kulttuuria, kieltä, uskontoa, arvoja, terveydentilaa tai toimintakykyä.
5. Älä käytä halventavaa tai toiseuttavaa kieltä – vältä rasistisia ja ableistisia ilmaisuja. Älä toista rasistisia, ableistisia, seksuaalisuuteen, sukupuoleen, suhdemuotoon tai ulkonäköön liittyviä stereotypioita puheessasi edes ”ironisesti”. Poikkeuksena tähän on marginalisoituun ryhmään kuuluva puhe itsestään voimaantumismielessä. 
6. On hyväksyttyä ja suotavaa puuttua ongelmalliseen kielenkäyttöön/toimintaan. Jos sinulle huomautetaan jostakin, älä vähättele tahatontakaan käytöstäsi, vaan pyri huomioimaan asia jatkossa. 
7. Kyseenalaista toimintamallisi ja kiinnitä huomiota käyttämääsi kieleen sekä siihen, miten otat tilan haltuun. 
8. Jokainen saa tuoda esiin/kertoa itsestään juuri sen verran kuin haluaa. Kynnys kertoa tulee olla matala, mutta ei velvoittava. 
9. Vältä spekulointia, juoruilua ja haitallista klikkiytymistä.
10. Rentoudu ja pidä hauskaa.

Periaatteet löytyvät myös Vasemmistonuorten ja Allianssi ry:n nettisivuilta.

– – –

Ja huomenna viisufinaali! Olin eilen ihan täpinöissä, kun eilisessä semifinaalissa finalisteja julkistettaessa koko viisusalissa kaikui Finland! Finland! Jättivät ihan varmasti tahallaan Suomen mainitsemisen viimeiseksi. On sitä draaman tajua Euroviisuissakin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s