Sattuipa kerran POKS-podcast

Sain eilen korvanappiini tiedon (eli WhatsApp-viestin Veronican poikaystävältä), että POKS-mimmit juttelevat uudessa jaksossaan penishierontakurssistani. Olin aivan otettu ja innoissani ja laitoinkin podcastin puhelimesta heti soimaan. 15 minuuttiani julkisuudessa löytyy noin kohdasta 53:00. Toki kannattaa kuunnella koko jakso, sillä Veronica ja Sita puhuvat jaksossa ihailtavan avoimesti seksistä ja seksuaalisuudesta.

Tästä innostuneena päätin hieman aikaistaa tulevia penishieronnan etäkursseja… Olen oman intohimoni uhri.

Seuraavat penishieronnan etäkurssit

Päivitin sivuille pari seuraavaa penishieronnan etäkurssia. Ne löytyvät Penishierontakurssi-välilehdeltä, mutta toki myös tästä alta:

  • Ke 26.5.2021 klo 18:00-20:00
  • To 3.6.2021 klo 18:00-20:00

Kurssit sisältävät herkullisen luento-osuuden, jossa käsittelemme miehen ja naisen anatomiaa, seksileluja ja nautintoa. Toisella puoliskolla päästään sitten itse asiaan eli harjoittelemaan erilaisia penishieronnan tekniikoita kivekset huomioiden (maininta kiveksistä lisätty tähän, koska Veronica pohti asiaa podcastissa).

Hintaa kurssilla on 124 € (sisältäen alv. 24 %). Tarvitset oman (imukupillisen) dildon ja kookosöljyä, liukuvoidetta tai hierontaöljyä.

Tavallisestihan kurssit pidettäisiin livenä, mutta koronan vuoksi pidetään toistaiseksi hauskaa etänä. Tämä tietysti mahdollistaa sen, että kurssille voivat osallistua kaikki ympäri Suomen.

Etätyökaluna käytössä on tietysti Zoom.

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse tiia.merikanto(a)gmail.com tai verkkosivujen kautta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s