Penishierontaa polttareissa?

Kesä ja kärpäset – ja polttarit! Korona pakottaa jo toista kesää putkeen säätelemään kaikenlaisia kesäjuhlia. Häät ja niihin usein liitetyt polttarit ovat yksi suurimmista kategorioista, joihin koronasensuuri on iskenyt. Onneksi kaikkea ei kuitenkaan ole tarvinnut perua, vaan ainoastaan rajoittaa henkilömääriä.

Tarjolla vinkkivitonen! Kokemuksesta tiedän, että kesän polttarisuunnitelmat elävät edelleen. Miltä kuulostaisi penishierontakurssi osana maltillisen kokoista mimmiporukkaa? Tuon mukanani imukupilliset dildot ja kasan kookosöljyä. Kaikki saavat myöhemmin käyttöönsä kurssin materiaalit sekä todistuksen käydystä kurssista.

Penishierontakurssi kustantaa tavallisesti 124 € henkilöä kohden. Kun kyse on polttareista, sovitaan hinta aina erikseen. Artikkelin alaosasta pääset sivulle, jonka kautta voit pyytää tarjouksen. Ilmoita osallistujien määrä ja ajankohta. Polttarikurssit pidetään pääosin pääkaupunkiseudulla.

Penishieronta ei ole runkkaamista. Se on kahden ihmisen välisen yhteyden syventämistä – ja toki myös nautintoa. Se on aivan ihanaa, ja siihen voi jäädä koukkuun! Olen varoittanut.

Kuuntele myös POKS-podcastista, miten Veronica Verho suhtautui, kun hänen avopuolisonsa Juhani ehdotti Veronicalle penishierontakurssia. Onneksi Sita Salminen osasi tuoda keskusteluun myös toisenlaista näkökulmaa…

Kuvat: Pete Anikari //IL

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s