Minä vedän puoleeni…

Alkuvuodesta entinen työkaverini kuvaili minua sanoin pervo ekstrovertti. Tämän toteamuksen hän pohjasi viesteihin, joita olin työpäivän aikana saanut. Tällä kertaa miesoletettu toivoi minun kutsuvan häntä naiseksi ja halusi käyttää työpäivinä sukkahousuja vaatteidensa alle. Ymmärrän, että jonkun korvaan tämä saattaa kuulostaa jotenkin pervolta, mutta fetissähän se on siinä, missä moni muukin vähän erikoisempi mieltymys.

Minulla on ystävä, joka lähes päivittäin kertoo avoimesti haluistaan ja toisinaan linkkaa minulle erilaisia kinkyjä profiileja milloin mihinkin sivustolle. Tämä puoli hänessä tuli yllätyksenä viisi vuotta sen jälkeen, kun olimme lopettaneet FWB-suhteemme. Meidän seksimme oli enemmän vaniljaa kuin millään tavalla edes BDSM-vivahteista. Sen verran intohimoista se kyllä oli, että naapuri kävi tiputtamassa postiluukustani lapun, jossa pitämään pienempää meteliä. Se nauratti silloin ja saa hymyn huulille edelleen.

Toinen ystäväni päivittää minulle jonkinlaista runkkauslokia – tai vähintäänkin ilmoittaa, jos häntä panettaa. Niissä tilanteissa tarkista, mitä päivää eletään ja viikonpäivästä riippuen saatan ehdottaa visiittiä. Mikä mainio tapa pitää molempien seksuaalisesta hyvinvoinnista huolta! Toisinaan tapaamisen sijaan viestittely saattaa lipsahtaa puhelinseksin puolelle, mutta melkein yhtä hyvä sekin. Molempien avoin suhtautuminen seksiin tekee väleistämme mutkattomat. Pystymme olemaan myös ystävätasolla – tosin se vähän se vaatii töitä jatkuvasti läsnä olevan jännitteen vuoksi. Mutta minkäs teet…

Eräs henkilö lähestyi minua sosiaalisessa mediassa kertoen oman tarinansa seksuaaliseen hyväksikäyttöön liittyen. Jatkoimme kirjoittelua myös aiheen ulkopuolelta. Nyt saan kuunnella, kuinka pillu kiinnostaisi.

Pari viikkoa sitten puhuin minua 20 vuotta vanhemman miehen kanssa videopuhelua keskellä Kampin bussiasemaa. Eihän minulla mitään kuulokkeita tietenkään ollut. Siinä sitten oikein porukalla kuunneltiin, mitä kaikkea hän minulle juuri sillä hetkellä olisi halunnut makuuhuoneessa tehdä. Siirryin kyllä syrjemmälle, kun tajusin juttujen jatkuvan. Puhelun aikana vähän nolotti – olihanhan julkisella paikalla – mutta bussissa jo nauratti. Harva ihminen saa minut samalla tavalla seksuaalisesti hämmentyneeksi.

Penishierontakurssini tekevät tietysti oman osansa, ja välillä minulta kysytään myös kyseistä palvelua – siis itse penishierontaa kurssien sijaan. Se on toisinaan ihan hauskaa ja ymmärrettävääkin. Fiksuihin viesteihin vastaan fiksusti, likaisiin pyyntöihin en niinkään. Siitä pidän, että kyselyitä intiimimmistä penishierontakursseista on tullut enemmän. On aivan ihanaa näyttää pariskunnille, kuinka yhteyttä voi luoda eri tavalla peniksen ja käsien kautta. Ja mitä siihen itse penishierontaan tulee… En koskaan sano, etteikö koskaan. Voi olla, että jonain päivänä luonani ravaa peniksellisiä hierottavana muutaman kerran viikossa.

Siinä missä entinen duunikaveri näki minut pervona ekstroverttinä, minä näen itseni oikeastaan vain mimminä, jolla on huikea mahdollisuus toteuttaa omaa seksuaalisuuttaan kaikkien näiden kohtaamisten kautta. En välttämättä ole itse kiinnostunut sankarista sukkahousuissa (ellei se ole Robin Hood) tai seksistä shemalen kanssa, mutta kaikki nämä elämäni miehet avartavat jatkuvasti omaa käsitystäni seksuaalisuudesta ja sen monimuotoisuudesta.

Samalla he ovat korjanneet minun rikkoutunutta suhdettani omaan seksuaalisuuteeni enemmän kun yksikään kollegani koskaan voisi. Eräs opetti minulle, ettei anaaliseksissä aina tapahdu pahoja asioita, vaikka ennen häntä viimeisin kohtaamiseni kyseisen lajin kanssa oli rikkonut minua. Toinen kuvaili minua seksikkääksi – ja vaikka aluksi meinasin tukehtua bisseen, aloinkin hymyillä ja sisällä tuntui kuplivan. Kinkyilystä innostunut entinen vakipano ehdottaa viikottain reissua luokseen hauskanpitoon. Kaikista näistä tulee väkisinkin hyvä ja entistä itsevarmempi olo. En vaihtaisi heistä pois ainoatakaan.

Tällaisia ihmisiä minä vedän puoleeni.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s