SEKSUAALITERAPIA

Seksuaalineuvonta ja -terapia kattavat alleen paljon. Voimme keskustella kehollisista asioista, seksuaalisuuden eri teemoista, halusta tai seksuaalisen halun puutteesta, parisuhteesta ja kommunikaatiosta. Seksuaalineuvontaan saa tulla, jos jokin mieltymys mietityttää. Myös seksuaaliterveys ja sooloseksi ovat osa seksuaalineuvontaa.

Voit tulla vastaanotolle yksin tai kumppanisi kanssa.

Seksuaalineuvonnassa tapaamme kahdesta viiteen kertaan, mutta joustovaraa toki on. Seksuaalineuvonnan tarpeet ja tavoitteet katsotaan kunkin tilanteen ja toiveiden mukaan.

Seksuaaliterapiassa asioihin paneudutaan seksuaalineuvontaa syvemmin, jolloin asiakassuhde on pidempi. Samat säännöt pätevät verrattuna seksuaalineuvontaan: tarpeet ja tavoitteet katsotaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet, omana itsenäsi. Seksuaalineuvonnassa ja -terapiassa on lupa puhua – vaikeistakin asioista. Tähän liittyen onkin syytä mainita, että tapaamiset ovat aina luottamuksellisia.

Vastaanottoni sijaitsee noin 6 min kävelymatkan päässä Kalasataman metroasemalta osoitteessa Sörnäisten rantatie 33, 00500 Helsinki.

Hinnasto

Seksuaalineuvonta 45 min / 80 euroa
Seksuaalineuvonta 90 min / 110 euroa

Seksuaalineuvonta pariskunnille 60 min / 100 euroa

Puhelinneuvonta 45 min / 80 euroa

Seksuaaliterapia 45 min / 90 euroa
Seksuaaliterapia 90 min / 130 euroa
Pari- tai ryhmäterapia 75 min / 130 euroa

Hinnat sisältävät alv. 24 %

Luennot ja ryhmätilaisuudet ovat sovittavissa erikseen.

Lähesty rohkeasti viestillä tai puhelimitse!

Suomen seksologisen seuran jäsen