Dick Code – piirrä peniksesi

Oi penis! Ei lisättävää.

En erityisemmin kiihotu tuijotellessani vieraiden miesten peniksiä. Tajusin tämän ostettuani The Little Book of Big Penis -kirjan pari viikkoa sitten. Oli muuten melkoinen tuparihitti tuo hankintani! Väitän, että harvemmin tupareissa jengi lukee tai selailee kirjallisuutta yhtä hartaasti kuin meillä tuona eräänä lauantaina. Penikset herättivät keskustelua puolin ja toisin, mutta itseäni vieraat penikset eivät siis erityisemmin kiihota tai kiinnosta noin kuvamuodossa.

Sinkkuaikoina puhelimeni oli täynnä tuttuja peniksiä – tai ainakin kuvia tutuista peniksistä. Se oli tavallaan eri juttu. Oltiin mätsätty Tinderissä, siirretty keskustelu Whatsappin puolelle ja pam! Dick pic! Olin aluksi hämmentynyt ilmiöstä, mutta lopulta varmaan niin turtunut peniskuville, että keräilin niitä jo erilliseen kansioon. Ja olivathan ne tuttuja peniksiä! Enkä nyt siis tarkoita välttämättä fyysisesti tuttuja, vaan niillä oli kasvot. Heh.

Eräs ystäväni on muutamasti kummastellut, miten onnistuin mätsäämään Tinderissä juuri nämä kikkelijäbät. Hän ei kuulemma ollut saanut ainoatakaan peniskuvaa koko Tinder-historiansa aikana. Oliko pyytänytkään, sitä tarina ei kerro.

Eikä niitä välttämättä pyytämällä saa. Osa miehistä on sen verran fiksuja, ujoja tai muuten vaan hankalia, etteivät uskalla lähettää kullikuviaan hameväen nähtäväksi. Myönsin juuri – tai ehkä en – näyttäneeni puhelimeeni ilmaantuneita peniksiä ystävälleni. No kukapa ei näyttäisi? Ja sanoisinko, että kyseisten herrojen (okei yhden) tulisi olla otettuja saamastaan huomiosta. Kaikkien kuvia ei jaettu.

Ujon miehen ratkaisu: Dick Code.

Dick-Code-penis

Dick Code on verkkopalvelu, jossa jokainen voi klikkailla kuvauksen penikselleen lähettämättä kuitenkaan varsinaista oikeaa peniskuvaa. Palvelu perustuu piirroskuviin, joista mies voi valita lähimmin penistään kuvaavan. Ja lopulta näiden piirroskuvien pohjalta vastaanottajalle muodostuu kuva lähettäjän peniksesta ilman, että dikkiä on oikeasti esitelty.

Alkuun mies tekee valinnan muutamista vaihtoehdoista: miten esinahkansa tavallisesti penikselle asettuu, tankonsa muodon sekä taipuneisuuden, mikäli sellaista esiintyy.

Dick-Code-Coke

Koolla on väliä. Nimittäin Coca-Cola-tölkin koolla, joka toimii nokkelasti verrokkina, kun arvioidaan peniksen pituutta sekä ympärysmittaa.

Olisi hauska tietää, onko jollekin tämän palvelun käyttöönoton jälkeen käynyt niin, että aina nähdessään Cola-tölkin alkaa ihan hirveästi panettaa tai tulee tarve nähdä joku penis jossain välittömästi tai peniksen nähdessään alkaakin yllättäen himoita Coca-Colaa. Mene ja tiedä.

Palvelussa klikkaillaan läpi suonikkuuden ja terskojen, ohi kivesten ja karvoituksen aina ejakulaatioon asti. Onhan nämä tärkeitä juttuja.

Dick-Code-Sperma

Kun viimein on saanut taideteoksensa valmiiksi, peniskuvauksen voi halutessaan jakaa Facebookissa tai Twitterissä. Vaihtoehtoisesti voi kopioida linkin ja lähettää teoksen suoraan mielitietyllesi ilman ujostelua. Nerokasta!

Eikä meitä naisia ole unohdettu: Vagina Code.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s