Nakuilin televisiossa – katso kuvat!

Älä mahdu muottiin
#älämahdumuottiin

Nakuilin televisiossa. Siitä on tosin jo hetki aikaa. Oli suvaitsevuuden päivä ja Älä mahdu muottiin -kuvaukset. Facebook kertoi kuvaajien hakevan alastonta seuraavan aamun Huomenta Suomi -kuvauksiin. Tietysti ilmoittauduin – ja kas, pääsin mukaan.

Olen jo pitkään halunnut osallistua Älä mahdu muottiin -kuvauksiin, mutta olen aina karannut tilanteesta tai ollut muuten vain saamaton. Miksei siis lopulta toteuttaisi tätä lopulta suorassa Huomenta Suomi -lähetyksessä ja/tai kymppiuutisten loppukevennyksenä. Kerrankos sitä televisiossa viuhahtaa – tai kahdesti? Voin kyllä viuhahtaa toistekin!

Suvaitsevuuden päivä ja Älä mahdu muottiin -kuvaukset kiihtyivät ja päivän päätteeksi valmistuin seksuaalineuvojaksi. Okei oikeasti päivän päätteeksi rohmusin kuohuvaa Kallion Rocksissa ja vietin iltaa Fairytalessa, mutta ainakin se liittyi valmistumiseen. Sitähän me juhlittiin.

I love it!

En mahdu muottiin. En ole sellainen tavallinen. Eikä tarvikaan olla. Tätä viimeistä yritän kovasti takoa tajuntaan. Muotit on pipareille.

Olen ihminen, joka tatuoi pillun anatomian jalkaansa. Olen ihminen, joka puhuu kiveksistä työhaastattelussa. Olen tyyppi, joka ei jaksa 8-tuntisia työpäiviä viitenä päivänä viikossa. Olen ihminen, joka värjää, leikkaa, liimaa tukkansa hetken mielijohteesta. Olen tyyppi, joka syö välipalaksi juustonaksuja. Olen tapaus, joka kaipaa vaihtelua ja jatkuvaa jännitystä. Olen ihminen, joka ei tykkää käydä elokuvissa. Olen ihminen, joka viihtyy yksin. Olen ihminen, joka on vaikutuksille altis. Olen tyyppi, joka inhoaa yllätyksiä. Olen ihminen, joka rakastaa haikaloja ja kaikkea niihin liittyvää. Olen tyyppi, joka rakastaa tällaisia listoja.

Ja kaikki tämä on ok.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s