Panemisen sietämätön keveys

Haluan seksiä aina. En muista ainoatakaan kertaa, että olisin sanonut Koomikolle ei. Ilmeisesti se ei ole osa sanavarastoani, kun seksistä puhutaan. Viihdyn lakanoiden välissä. Vietän aikaa mielelläni alasti – ja oikeastaan toivoisin sitä myös kumppaniltani, vaikkei kyse olisikaan seksistä. Alaston vartalo on kaunis.

tiia merikanto seksi

Seksi on samaan aikaan merkityksellistä ja merkityksetöntä. Koomikon kohdalla seksi on tapani kertoa, että välitän. Hänen nautintonsa menee omani edelle. Eikä kyse tietenkään ole siitä, ettenkö itse nauttisi. Toisen nautinto on itselle kuitenkin tärkeämpi. Seksin merkityksettömyys tarkoittaa kohdallani irtosuhteita, joihin en jää roikkumaan – tai jäänyt. Olen mielelläni yhden miehen muija. Muut saavat hoitaa avoimet ja polyamoriset suhteet puolestani. Ne ovat yhtä hyviä suhdemuotoja kuin monogamia, mutta eivät ikäväkseen minua tai Koomikkoa varten.

Panemisen sietämätön keveys kertoo ensisijaisesti siitä, että suhtautumiseni seksiin on varsin huoleton. Tosin jos sitä ei olisi, alkaisin murehtia, kiukutella ja lopulta suuttuisin silmittömästi. Kuivempia kausia toki on, mutta suhteessani voin luottaa siihen, että kyllä se sadekausikin sieltä saapuu.

Kyse on silti erityisesti siitä, ettei paneminen ole niin vakava homma. Se on vaginapieruja, nopeita orgasmeja, kännisäätämistä, toisinaan vähemmän sheivattuja sääriä tai pilluja, hikisiä peniksiä, menkkoja, pehmeitä puoliseisokkeja ja kaikkea muuta, joita en nyt keksi mainita. Kommenttilaatikkoon saa heittää oman seksimokansa! Siltikään niillä ei ole mitään väliä, vaikka tilanteessa olisi nolottanut. Seksi ei ole niin vakavaa! Vaginapieruille voi nauraa (ja sehän on sen miehen vika, että asentoa vaihtaessa ilmaa menee sinne vaginaan…) eikä sitä hikistä penistä ole pakko ottaa suuhun.

Ja jos seksi tai paneminen on kevyttä, niin sama koskee sooloseksiä. Olisi aika poistaa koko stigma senkin ympäriltä – jopa taaperot tyydyttävät itseään, vaikkei heillä tietenkään ole ymmärrystä tekemisistään. Sain itsekin ensimmäisen orgasmini ennen ekaluokkaa.

Suhtaudun sooloseksiin mielestäni avoimesti. Puhun siitä mielelläni ja vertailisin erilaisia lelujakin ystävieni kanssa, jos he olisivat yhtä innoissaan niistä kuin minä. Mutta sitten kuvioon tulevat naistenlehtien otsikot ja sisällöt, joissa kehotetaan masturboimaan kumppanin katsoessa. Siinä menee oma rajani. Pohdin tilannetta posket punaisena. Kuvittelen, kuinka asian esittäisin. Ja samalla tiedän, että minulla on lupa runkata Koomikon ollessa samassa huoneessa.

Aiemmin tänään hetken aikaa mietittyäni uskalsin ilmaista Koomikolle hieman erilaisen tarpeen. Vienosti ehdotin meneväni vierashuoneeseemme testaamaan uutta kiihotusöljyä liukuvoiteineen. Tiesin sen olevan aivan sallittua taloudessamme, mutten koskaan aiemmin ole ilmaissut tarvettani sooloseksiin näin suoraan. Aiemmin olen vihjaillut Koomikolle hieman pidemmästä lenkistä koiran kanssa tehden kuitenkin aikeeni selväksi. Ja siis siten, että hän voisi tehdä sen pidemmän lenkin. Tällä kertaa ilmoitin suoraan, mitä mielessäni oli. Koomikko jäi juomaan kahviaan ja minä siirryin vierashuoneeseen runkkaamaan. Kiihotusöljyn ja liukuvoiteen tarjosi ihana Amor.fi. Kirjoitan näistä ihan oman artikkelinsa, mutta tässä pieni teaser: toimii!

Vaan aiheeseen palatakseni: minulle paneminen on asenteesta kiinni. Sen myötä paneminen on sietämättömän kevyttä.

It’s all about…

tiia merikanto seksi sex kirjaimia

Kirjoitus luotu kohteessa Majava Baari.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s