Maanantaimietteitä

Mikä oli viikonlopun paras juttu?
Viikonlopun paras juttu oli varmaan ainakin osittain se, kun sain vihdoin julkisesti fiilistellä uutta duunia. Oli myös ihanaa saada Koomikko perjantaina kotiin, sillä viikko oli tuntunut älyttömän pitkältä yksin kotona.

Irtisanoin viikonloppuna myös Netflixin. Pidän sitä ihan hyvänä asiana, sillä tuota ei ole oikeastaan kesäkuun jälkeen katsottua. Sijoitin rahan pormolehteen – niinku ihan oikeasti ostin pornolehden!

Millaisen arvosanan annan viime viikolle?
Viikko oli kokonaisuutena aika vaikea ja harmaa. Toki iloitsin universumin lähettämistä uusista mahdollisuuksista ja siirsin katsetta tietoisesti tulevaisuuteen. Hahmottelin elämää ja mietin, mitä minä haluan. Ja voitteko uskoa, että se alkaa olla selvillä – ainakin joltain osin! Helpotti kummasti, kun ymmärsin, ettei tarvitse valita vain yhtä, vaan voi seurata useampaakin polkua samanaikaisesti.

Sanoisin, että viime viikko oli kuitenkin vahva 8.

Mistä unelmoin juuri nyt?
Juuri nyt unelmoin ihan tavallisesta arjesta. Haluaisin saada kiinni jonkinlaisesta rutiinista. Ja luulen, että ekaa kertaa moneen vuoteen mulla on mahdollisuus löytää jokin oikea rutiini elämääni.

Toki unelmoin myös seksuaalikasvatuksen opinnoista. Haaveilen tammikuussa käynnistyvästä Tunnista tarinasi -valmennuksesta, joka on matka oman nautinnon ja seksuaalisen historian äärelle. Lisäksi olen kuullut huhua runkkaustyöpajasta, jollaisen haluan ehdottomasti kokea.

Mitä suunnitelmia minulla on tälle viikolle?
Suunnitelmissa on paljon kivoja töitä, kunhan saan asetettua itseni oikeanlaiseen fiilikseen. Tänään olen hoitanut kaikkia rästijuttuja töiden tieltä, jotta voi sit huomenna heti herättyäni hyökätä uutukaisen duunin kimppuun ilman häiriötekijöitä. Yritän myös sinnikkäästi saada selkärankaani taottua sen verran ryhtiä, että tekisin duunit pöydän ääressä sohvan tai sängyn sijaan.

Töiden lisäksi tätä viikkoa täyttää kasa webinaareja, jotka jostain syystä osuvat kaikki tälle viikolle. Lisäksi on yksi palaveri vapaaehtoistoimintaan liittyen. Ah, ja viikon kruunaa jo lauantaina Sexpon luokkakokous!

Mitä odotan alkaneelta viikolta?
Odotan tehokasta työotetta ja inspiroivia oivalluksia – sekä jo mainittua luokkakokousta. Odotan myös rauhallisia lukuhetkiä teekupillisen ääressä ja edes lyhyttä meditaatiota osaksi päivittäistä rutiinia. Odotan armollisuutta itseäni kohtaan ja unia Koomikon vieressä.

Mitä aion syödä tällä viikolla?
Aamu alkoi kaurapuurolla, johon heitin siemeniä, pähkinöitä ja hedelmiä. Ruuaksi tarjoilin nyhtökaurakiusausta. Välipalaksi maistui omena ja pari porkkanaa. Illalla ajattelin tehdä herkullisia kauraleipiä ja keittää päivän kolmannen kupillisen teetä.

Tällaista settiä pyöritän vaihdellen tuota lämmintä ateriaa aina parin päivän välein. Viikonloppuisin tykkään kokkailla jotain vähän erilaista: tortilloja, pitsaa, suolaisia piirakoita, nachovuokaa, ruokaisia salaatteja…

Ajatus alkaneeseen viikkoon:
Muista, että sinä riität.

Mistä olen kiitollinen?
Koomikosta ja koirapuolesta. Meidän pienestä kodista. Uudenlaisesta lempeydestä, jota tunnen itseäni kohtaan. Sisaruksista, joihin voi nojata, kun ei ole itse osannut olla aina aikuinen. Ystävistä, jotka on tukeneet mua läpi syksyn kaiken ahdistuksen keskellä. Uudesta työpaikasta. Kaikista inspiroivista mimmeistä, joihin olen saanut tänä vuonna tutustua. Siitä, että olen löytänyt oman juttuni. Ja monesta muustakin asiasta, jotka eivät nyt juuri tule mieleen.

Mikä on parasta juuri nyt?
Kaikki ihanat keitot viileää syyspäivää lämmittämässä. Unelmaduuni. Neulominen. Lukeminen. Kirjoittaminen. Hitaat aamut. Almost Family -sarja. Villasukat. Seksologian monipuolisuus ja seksuaalisuuden monimuotoisuus. Kynttilät. Joulukalenterit.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s