Penishieronnan etäkurssit 2021

Penishieronnan etäkurssit 2021

Penishieronnan etäkurssien pitäminen on aivan ihanaa – kuten on penishierontakin. Aiemmat kurssit olen julkaissut hivenen liian lähellä itse ajankohtaa, joten päätin julkaista kaikki loppuvuoden kurssit nyt kerralla. Yksi kurssi kuukaudessa – paitsi jos kysyntä ylittää tarjonnan. Siinä tapauksessa lisään kursseja jo sovittujen väleihin.

Rakastan mun monipuolista työnkuvaa. Tänään olen suunnitellut tulevia penishieronnan kursseja, palaveerannut erään yrityksen brändiuudistukseen liittyen, arvioinut toisen projektin työtunteja ja välittänyt ne eteenpäin sekä selvittänyt seksuaaliterapeuttina asioita asiakkaan tarpeisiin. Huominen menee kirjoittaessa, mikä sekin on aivan ihanaa.

Mutta ilmoittautuminen penishieronnan etäkursseille on nyt auki! Valitse itsellesi sopivin ja lähde mukaan matkalle nautinnon ytimeen! Kahteen iltaan mahtuu paljon kaikkea ihanaa ja hyvää – pidetään hauskaa ja opitaan penishieronnan tekniikoita!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s