Ero

Nyt se on virallista. Vuoden kipuilun jälkeen päätimme Koomikon kanssa erota – tai Koomikko sen lopullisen päätöksen teki.

Kulunut kuukausi on ollut raskas, mutta jollain tavalla olen alkanut nähdä käytävän päässä valoa. Tiedän, että päätös erota oli oikea. Olemme parempia ystävinä, oikeastaan kuin sisko ja veli. Sellaisesta kuviosta ovat romantiikka ja erotiikka melko kaukana. Eroon ei siis liity sen suurempaa ihmissuhdedraamaa, vaan se enemmänkin tuo helpotusta molempien henkiseen hyvinvointiin ja antaa tilaa uudelle.

Koomikko on muuttanut uuteen asuntoonsa. Itse majailen Faija Merikannon nurkissa ainakin tämän kuukauden ja pohdin vaihtoehtoja. Tuntuu, että olen vähän hukassa itseni kanssa. Olen niin pitkään yrittänyt sopeutua toisen ihmisen elämään, että omat asiani ovat jääneet toissijaisiksi. En olisi halunnut luovuttaa, mutta päätökset tehtiin lopulta puolestani. Nyt olen yrittänyt sopeutua siihen.

On vaikeaa myöntää tavallaan epäonnistuneensa ja olevansa kumppaninsa kanssa erotiikan ulkopuolella. Samalla kuitenkin tietää, että päätös erota oli oikea. Koomikko repi sen teipin, ruven ja laastarin auki. Minun oli aika myöntää itselleni tosiasiat.

Jollain tavalla olen tilanteeseen tyytyväinen. Saan keskittyä vain ja ainoastaan itseeni, töihin ja koulujuttuihin. Saan toteuttaa itseäni seksologian saralla ilman, että pitää jotenkin tuntea huonoa omatuntoa ammatistaan. Saan nauttia nilkan pillutatuoinnista ja fiilistellä seksileluja, penishierontaa sekä kaikenlaisia seksimyönteisiä asioita sydämeni kyllyydestä. Mitään ei tarvitse enää tukahduttaa. Siitä olen niiiiiin onnellinen.

Ero oli oikea ratkaisu. Se olisi pitänyt tehdä jo aikoja sitten. Tähän on kai hyvä lopettaa. Siitä huolimatta, että ero tekee kipeää, se oli väistämättä edessä. Ja se oli, kuten totesin, oikea päätös.

Uskon edelleen rakkauteen. Uskon siihen, että löydän uuden kumppanin, kun on sen aika. En etsi tai halua löytää. Se tulee eteen sitten joskus. Nyt keskityn ainoastaan itseeni.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s